reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dziewczynom którym ubyło -gratuluję
Wiecie co chyba dzieki temu forum i Wam mam większą mobilizację do odchudzania.
waga z przed ciazy bez problemu bo wszystko wyszło ze mnie w dzień porodu ale różnica jest więc i ja biorę sie za siebie
ale kondycje o mam teraz do d..y,
na twisterze wytrzymuje max 2 min :-(
hula hop-2min bo mi spada a kiedys moglam krecić godzinami :-(
skakanka- 100 podskokow i koniec a cycki i tyłek to mi całe podskakują masakra
brzuszki-15 sztuk i zdycham a oderwac się od podłogi to tragedia te cycki to chyba tone ważą
Ale nic myśle ze z dnia na dzień będzie lepiej
I 5 z przodu się pojawi
waga z przed ciazy bez problemu bo wszystko wyszło ze mnie w dzień porodu ale różnica jest więc i ja biorę sie za siebie
brzuszki-15 sztuk i zdycham a oderwac się od podłogi to tragedia te cycki to chyba tone ważą
I 5 z przodu się pojawi
Ostatnia edycja:
faktycznie mało spotykane ... ajentka a jak ma na imię wasz pierworodny? bo albo nie pamiętam albo nie podawałaś :-)hehe no dobra zdradze co mi tam. My z M lubimy imiona tak troche rzadziej spotykane więc jak drugie lub trzecie dziecko będzie chłopcem to będzie nosić imię DorianZnałam kiedyś chlopczyka o tym imieniu i bardzo mi się to imię spodobało. Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i M powiedział że chciałby żeby jak będzie drugi syn to dać mu imię Dorian. Ja jestem jak najbardziej za.
Spokojnie kg na pewno spadną, a i tak bardzo dużo robisz, bo ja oprócz spacerów to na razie nic.Dziewczynom którym ubyło -gratuluję
I 5 z przodu się pojawi
moniSkaBe
Fanka BB :)
mnie lekarz powiedzial, ze poki nie ma przerwy miedzy karmieniami 5h to nie ma potrzeby stosowac antykoncepcji.u nas z seksem fajnie wczoraj, za drugim razem bylo tak fajnie ze nie wiem czy nie zafundowalismy pawelkowi siostrzyczki albo braciszka
jak to jest z ta plodnoscia przy karmieniu piersia???????
okresu jeszcze nie bylo ale chyba to nic nie znaczy huh!
A tak mniej teoretycznie to wolalam ze nie ryzykowac, gdyz moja tesciowa uslyszala od lekarza, ze nie musi sie zabe4zpieczac jak karmila piersia i ... urodzil sie mojemu mezowi kolejny braciszek
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Lepiej zmień lekarzamnie lekarz powiedzial, ze poki nie ma przerwy miedzy karmieniami 5h to nie ma potrzeby stosowac antykoncepcji.
faktycznie mało spotykane ... ajentka a jak ma na imię wasz pierworodny? bo albo nie pamiętam albo nie podawałaś :-)
Nasz synio nosi imię Marcel.:-)Bardziej spotykane niż Dorian ale też nie jakoś super popularne. A dokładniej to Marcel Marek, drugie po tatusiu
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Moj ma na drugie Klemens hihihi po pradziadku
Podziel się: