reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
Dziewczynom którym ubyło -gratuluję:tak:
Wiecie co chyba dzieki temu forum i Wam mam większą mobilizację do odchudzania.
waga z przed ciazy bez problemu bo wszystko wyszło ze mnie w dzień porodu ale różnica jest więc i ja biorę sie za siebie :tak:
ale kondycje o mam teraz do d..y:wściekła/y:,
na twisterze wytrzymuje max 2 min :-(
hula hop-2min bo mi spada a kiedys moglam krecić godzinami :-(
skakanka- 100 podskokow i koniec a cycki i tyłek to mi całe podskakują :wściekła/y:masakra
brzuszki-15 sztuk i zdycham a oderwac się od podłogi to tragedia :szok: te cycki to chyba tone ważą :wściekła/y:
Ale nic myśle ze z dnia na dzień będzie lepiej :-p
I 5 z przodu się pojawi :tak:

Ostatnia edycja:
hehe no dobra zdradze co mi tam. My z M lubimy imiona tak troche rzadziej spotykane więc jak drugie lub trzecie:-D dziecko będzie chłopcem to będzie nosić imię Dorian:tak:Znałam kiedyś chlopczyka o tym imieniu i bardzo mi się to imię spodobało. Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i M powiedział że chciałby żeby jak będzie drugi syn to dać mu imię Dorian. Ja jestem jak najbardziej za.:tak:
faktycznie mało spotykane :-D... ajentka a jak ma na imię wasz pierworodny? bo albo nie pamiętam albo nie podawałaś :-)

Dziewczynom którym ubyło -gratuluję:tak:
Wiecie co chyba dzieki temu forum i Wam mam większą mobilizację do odchudzania.
waga z przed ciazy bez problemu bo wszystko wyszło ze mnie w dzień porodu ale różnica jest więc i ja biorę sie za siebie :tak:
ale kondycje o mam teraz do d..y:wściekła/y:,
na twisterze wytrzymuje max 2 min :-(
hula hop-2min bo mi spada a kiedys moglam krecić godzinami :-(
skakanka- 100 podskokow i koniec a cycki i tyłek to mi całe podskakują :wściekła/y:masakra
brzuszki-15 sztuk i zdycham a oderwac się od podłogi to tragedia :szok: te cycki to chyba tone ważą :wściekła/y:
Ale nic myśle ze z dnia na dzień będzie lepiej :-p
I 5 z przodu się pojawi :tak:
Spokojnie kg na pewno spadną, a i tak bardzo dużo robisz, bo ja oprócz spacerów to na razie nic.

u nas z seksem fajnie:tak: wczoraj, za drugim razem bylo tak fajnie ze nie wiem czy nie zafundowalismy pawelkowi siostrzyczki albo braciszka:szok::szok::szok::szok:

jak to jest z ta plodnoscia przy karmieniu piersia???????
okresu jeszcze nie bylo ale chyba to nic nie znaczy huh!
mnie lekarz powiedzial, ze poki nie ma przerwy miedzy karmieniami 5h to nie ma potrzeby stosowac antykoncepcji.
A tak mniej teoretycznie to wolalam ze nie ryzykowac, gdyz moja tesciowa uslyszala od lekarza, ze nie musi sie zabe4zpieczac jak karmila piersia i ... urodzil sie mojemu mezowi kolejny braciszek :-D

Dziwny lekarz ja idę na żywioł okresu wprawdzie nie mam ale myślę że jakby co to zaskoczę i będzie znowu brzusio rósł.

reklama
Do góry