reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

Być może faktycznie mu nie przeszkadzają, albo był tak spragniony seksu po 2,5 misiącach abstynencji ze było mu wszystko jedno :-):-):-).

hehe mojemy po 5ciu miesiacach tez pewnie było wszystko jedno ... wiec dla niego im ciaśniej tym lepiej:-D dla mnie nieststy Nie:eek:

ja czekam na NORMALNOŚĆ...mam nadzieje ze przy drugim podejsciu bedie lepiej;-)
i dziwczyny nie straszcie o tym 8 miesicznym bólu....:szok: bo sadzilam ze ten ból to tylko na poczatku jest a potem to nasze macice rozchodza sie jak gumki od majtek i bedzie jak dawniej:sorry2:

reklama
u mnie z tym nie ma problemu choc nie powiem czasami odczuwam jakbym czula cos tam szycie znaczy sie niewiem takie dziwne uczucie nie boli ale czuje

Cholercia to tylko ja czuje jakby się tam w środku poluźniło:confused: Seks jest super i M nie narzeka, wszystko fajnie odczuwam w środku ale na pewno wejście się poszerzyło:eek: Zresztą wzięłam lusterko z ciekawości i cóż kurde widać gołym okiem że się rozciągnełam :-:)-( To chyba efekt wystękania 4kg klocka.;-)

u nas z seksem fajnie:tak: wczoraj, za drugim razem bylo tak fajnie ze nie wiem czy nie zafundowalismy pawelkowi siostrzyczki albo braciszka:szok::szok::szok::szok:

jak to jest z ta plodnoscia przy karmieniu piersia???????
okresu jeszcze nie bylo ale chyba to nic nie znaczy huh!

a wydawalo mi sie ze tez jestem jakby szersza i mniej nawilzona, nic to, bylo fajnie!

reklama
Do góry