ramari
Fanka BB :)
U nas drugi pierwszy raz był 7 tyg po porodzie. Na początku troche bolało, a teraz to nic tylko powtarzać.Ja odczuwam większą przyjemność niż przed ciążą- mąż też nie narzeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
karmie karmie i pytałam poloznej i powiedziala ze moge tak jesc...czyli zdrowy..czyli gotowane zamiast smazone, duzo warzyw i owocow zero slodyczy itp..poprostu zdrowo i powiedziala ze to nawet lepiej dla dzidzi..wiec mysle ze nie powinno nic dolegac karmieniu piersia przy takiej diecie.Czarnuszka Gratuluję 5 kg a karmisz jeszcze piersią? i na czym Twoja dieta polega, ja muszę się w końcu wziąć za siebie, karmie jeszcze piersią i to troche mnie ogranicza, bo ja chcę się odchudzać jedząc głównie warzywa i owoce.
A co do twojego pytania, może kg spadły z pupy np na dalsze efekty może trzeba spadku następnych kg.
Dokładnie 10 maj 2008 jak ten czas szybko leci juz 2 rocznicabraliscie slub 10 maja 2008 ?? widze z suwaczka ze tak hihi Ja tak samo !!!!! tez 10 maja 2008 A co do sexu to ja tez nie mam najmniejszej ochoty. Boli mnie tez i wogole masakra. I brzuch przy tym i wnetrznosci.
hehe ja to nawet wole poprasowac niz sie kochacA co do ochoty to ja mialam wlasnie 2-3 tyg po porodzie, ale teraz nie mam wcale. Szczerze to wole sie polozyc spac niz baraszkowac.
Co do seksu, to mnie nie boli, ale po pierwszym porodzie bolało bardzo i to przez jakieś 8 miesięcy . Nawet tamponów nie mogłam używać