reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Dziewczyny a jak jest u was z sexem?? U mnie porazka..czuje siek dziewica-ciasno jak cholera i bol niesamowity!!! zero przyjemnosci i zero ochoty:/ chcialam mężowi na 2 rocznice slubu zrobic niespodzianke i odwazylam sie i nie nalezalo to do udanych i najlepszych pomyslow:(

u nas git aż sama byłam w szoku bo strasznie się tego bałam, trochę bolało ale teraz już jak kiedyś.

Dziewczyny a jak jest u was z sexem?? U mnie porazka..czuje siek dziewica-ciasno jak cholera i bol niesamowity!!! zero przyjemnosci i zero ochoty:/ chcialam mężowi na 2 rocznice slubu zrobic niespodzianke i odwazylam sie i nie nalezalo to do udanych i najlepszych pomyslow:(

braliscie slub 10 maja 2008 ?? widze z suwaczka ze tak hihi Ja tak samo !!!!! tez 10 maja 2008 :) A co do sexu to ja tez nie mam najmniejszej ochoty. Boli mnie tez i wogole masakra. I brzuch przy tym i wnetrznosci.

co do seksu to ja mam ochote ciagle,zaczelismy juz 2 tygodnie po pordzis sie kochac.Ale chyba mam jakies zapalenie,albo nie daj Boze nadzerke bo ostatnie razy strasznie szczypały i bolały MASKRA.W czwartke nareszcie do gina idę!

Oj co do seksu,to boli masakra,wczoraj próbowalimy i porazka,niewiem jak to bedzie,tez czuje sie jak dziewica.

ja juz 4 tydzien pologu i nic mnie nie boli ..ale pierwszego razu PO porodzie sie boje..wole poczekac do 2 czerwca bo mam wizyte u lekarza i niech mi powie, ze wsio sie zagoilo...
ale chyba mi szew wrósł bo mama taka kuleczke narosl w srodku:/
a ochotke na sex to ja mialam z niecaly tydzien po porodzie:p

Ja juz też jestem po kilku "pierwszych razach" po porodzie. Bolało mnie minimalnie na poczatku. Teraz juz jest ok. Ochotę na seks miałam juz kilka dni po porodzie:)

reklama
a ja kupilam dzis skakanke orbitrek + skakanka bedzie w zamiarze mam ejszcze hula hop
kurde a ja nie umiem krecic hula hopem :-D wstyd!!

u nas juz 10 tygodni po porodzie, zaczelam seks uprawiac po 3 i co ?
i dopiero wczoraj bylo troszeczke lepiej. ja mam wrazenie, ze ta blizna po nacieciu jest taka sztywna i zaraz mi peknie :-D no ale po kilku ruchach tak jakby sie rozciaga i jest ok.

A co do ochoty to ja mialam wlasnie 2-3 tyg po porodzie, ale teraz nie mam wcale. Szczerze to wole sie polozyc spac niz baraszkowac.

Do góry