reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Podziwiam te dziewczyny na diecie dla mnie dzien bez czegoś slodkiego ewntualnie jakiegos banana czy paluszków jest dniem straconym:D

reklama
Wow, to myślałam, że mój rozmiar biustu jest ogromny, ale u ciebie G:) no nieźle.
Haha blueberry po prostu nosi dobrze dobrany stanik :tak:
Wierz mi, żę to wcale nie jest ogromny biust, obstawiam że wiekszość kobiet wsadziłaby go w biustonosz 75c, dobrze myslę blueberry? ;-)
Ja nosze teraz 32ff/32g czyli na polską rozmiarówkę cos koło 70h/70i i to też wcale ogromny cyc nie jest :-D
W wolnej chwili zachęcam do lektury Stanikomania

Ale te prawidłowe rozmiary to można kupić chyba tylko w necie, bo w sklepie robią wielkie oczy, gdy się o to pyta. Albo może w dużych miastach:baffled:

Haha blueberry po prostu nosi dobrze dobrany stanik :tak:
Wierz mi, żę to wcale nie jest ogromny biust, obstawiam że wiekszość kobiet wsadziłaby go w biustonosz 75c, dobrze myslę blueberry? ;-)
Ja nosze teraz 32ff/32g czyli na polską rozmiarówkę cos koło 70h/70i i to też wcale ogromny cyc nie jest :-D
W wolnej chwili zachęcam do lektury Stanikomania
Ja przeszłam onegdaj z 75C na 30E, a teraz mam 30FF, więc to by było pewnie 75D albo E :tak:. Mam stanik do karmienia 70G, ale zakładam go tylko na noc, bo obwód jest luźny jak guma od majtek :crazy:. Swoją drogą - kupiłam będąc w ciąży ten biustonosz 65FF i musiałam nosić przedłużkę, a teraz zapinam go na środkowe haftki, więc to chyba prawda, że żebra się rozchodzą :tak:.

Fiołkowa, no fakt - w Krakowie są chyba ze 2 sklepy z porządną rozmiarówką :baffled:

Ostatnia edycja:
To prawda ze u nas w kraju sredniowiecze i rozmiarówka konczy sie na d a obwody zaczynaja na 75 :baffled: I nawet w duzych miastach wesoło nie jest bo wrocław ma tylko jeden sklep z brytyjska bielizna (tam jakos wiedza jakie biusty maja kobiety). Ale internet rulez :tak: zawsze mozna odesłac lub wymienic na inny rozmiar.

blueberry z tymi żebrami to prawda. W ciazy ledwo miescilam sie w 32 a teraz najciasniej zapinam i obawiam sie ze niedługo cos z tym trza bedzie zrobic.
Ale nie będę kupowac nowych bo jak skoncze karmic to i tak mniejsze miseczki trzeba bedzie- wtedy zaszaleje

Ja przeszłam onegdaj z 75C na 30E
to i tak byłaś dla swojego cyca litościwa. Ja moje przedciążowe 32e upychałam w 75c/d :baffled: Teraz jak o tym pomyślę to aż mnie boli...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry