reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Na początku kg leca jak cholera ale teraz waga stoi w miejscu <fuck> :wściekła/y:i mam plus 5kg i qrza stopa żadna dieta matki karmiacej nie pomaga:eek: za tydzien mam komunie chrzesniaka i nie mam co założyć bo nie wierzylam w to ale BIODRA MI SIE ROZESZŁY I W SUKIENKI SPRZED CIĄZY NIE MOGE NA DUPE WCISNĄĆ:szok::szok::szok:

mnie sie po pierwszej ciazy tak mocno nie rozeszly, bo pozniej miescialam sie we wszystkie swoje spodnie, ale za to teraz nic mi na tylek nie wchodzi i pocieszam sie ze do jesieni jeszcze jakos sie moze "zejda" o ile to wogole mozliwe.

Kiedy po cesarce można zacząć ćwiczyć?:eek: i w ogóle z chęcią zastosowałabym jakąś dietkę, ale boję się, że mi pokarm zaniknie- mozliwe to?:baffled:

mnie sie po pierwszej ciazy tak mocno nie rozeszly, bo pozniej miescialam sie we wszystkie swoje spodnie, ale za to teraz nic mi na tylek nie wchodzi i pocieszam sie ze do jesieni jeszcze jakos sie moze "zejda" o ile to wogole mozliwe.
U mnie to samo. po pierwszej ciązy nawet kupowałam mniejsze rozmiary spodni, a teraz dupsko wielkie ze ho ho. O biuście już nie mówię, wszystkie bluzki mi się rozłażą albo opinają ble.

e-kord az sie boje pomyslec jak moje piersi beda wygladaly po drugim dziecku, teraz tak jak Ty, tez mam wieksze, niz z pierwszym dzieckiem, normalnie sie zastanawiam co mozna zrobic aby im pomoc choc troche wrocic do siebie ;)

mysza m nie zalecana jest dieta odchudzajaca podczas karminia piersia, kobieta karmiaca powinna jesc przynajmniej 200 dodatkowych kalorii na dzien. O cwiczeniach nie mam pojecia niestety, ja duzo spaceruje.

reklama
A u mnie odwrotnie - po pierwszej ciąży konieczna była wymiana garderoby, a teraz się mieszczę we wszystkie ciuchy, a nawet pasek zapinam na ciaśniejszą dziurkę :baffled:. Piersi też wyglądają ok, ale ja w dzień nie noszę stanika do karmienia, tylko porządny biustonosz z fiszbinami i ciasnym obwodem (65 cm).

Do góry