reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
Na początku kg leca jak cholera ale teraz waga stoi w miejscu <fuck> :wściekła/y:i mam plus 5kg i qrza stopa żadna dieta matki karmiacej nie pomaga:eek: za tydzien mam komunie chrzesniaka i nie mam co założyć bo nie wierzylam w to ale BIODRA MI SIE ROZESZŁY I W SUKIENKI SPRZED CIĄZY NIE MOGE NA DUPE WCISNĄĆ:szok::szok::szok:

mnie sie po pierwszej ciazy tak mocno nie rozeszly, bo pozniej miescialam sie we wszystkie swoje spodnie, ale za to teraz nic mi na tylek nie wchodzi i pocieszam sie ze do jesieni jeszcze jakos sie moze "zejda" o ile to wogole mozliwe.

Kiedy po cesarce można zacząć ćwiczyć?:eek: i w ogóle z chęcią zastosowałabym jakąś dietkę, ale boję się, że mi pokarm zaniknie- mozliwe to?:baffled:

mnie sie po pierwszej ciazy tak mocno nie rozeszly, bo pozniej miescialam sie we wszystkie swoje spodnie, ale za to teraz nic mi na tylek nie wchodzi i pocieszam sie ze do jesieni jeszcze jakos sie moze "zejda" o ile to wogole mozliwe.
U mnie to samo. po pierwszej ciązy nawet kupowałam mniejsze rozmiary spodni, a teraz dupsko wielkie ze ho ho. O biuście już nie mówię, wszystkie bluzki mi się rozłażą albo opinają ble.

e-kord az sie boje pomyslec jak moje piersi beda wygladaly po drugim dziecku, teraz tak jak Ty, tez mam wieksze, niz z pierwszym dzieckiem, normalnie sie zastanawiam co mozna zrobic aby im pomoc choc troche wrocic do siebie ;)

mysza m nie zalecana jest dieta odchudzajaca podczas karminia piersia, kobieta karmiaca powinna jesc przynajmniej 200 dodatkowych kalorii na dzien. O cwiczeniach nie mam pojecia niestety, ja duzo spaceruje.

reklama
A u mnie odwrotnie - po pierwszej ciąży konieczna była wymiana garderoby, a teraz się mieszczę we wszystkie ciuchy, a nawet pasek zapinam na ciaśniejszą dziurkę :baffled:. Piersi też wyglądają ok, ale ja w dzień nie noszę stanika do karmienia, tylko porządny biustonosz z fiszbinami i ciasnym obwodem (65 cm).

Do góry