reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

no chciałam dac jaką alternatywę dla dziewczyn, które nabiału nie mogą :)
ja wcinam wszystko, bo mała na butli ;)

reklama
no ja dziś np na śniadanie zjadłam : makaron razowy z pokrojoną w kostkę wędzoną polędwicą i z startymi burakami - to podsmażone lekko na oliwie :-D takie spaghetti buraczane..dobre było :laugh2:

nie bardzo mam pomysły na obiad zjadłabym makaron ale z czym???
mcgosia sprobuje bo na samych kanapkach i dzemie nie ujade.
pijecie mleko? jedna szlanka chyba nie zaszkodzi

jasne że spróbuj ...każde dziecko przechodzi inaczej....tylko moze nie jedz za duzo tego szpinaku hehe...
co do mleka... w szpitalu nam dawali na sniadanie... ale teraz jak połączę wszystkie fakty...to mój Miki od początku w takim razie miał uczulenie na mleko krowie... po dzien po porodzie był ładniutki... w drugiej dobie też - ja wtedy bylam na ddiecie ...ale w trzeciej dobie dostał już wysypki - teraz juz wiem że to mleko...
efekt taki że ma teraz okropną skóre na twarzy a ja mało co mogę jeść echhh... nawet moich ulubionych drożdżówek z serem nie mogę:no:

Ja piję mleko codziennie, tzn jem zawsze na kolację z płatkami tylko takie 0,5 %.

Dziewczyny mam pytanie, może to głupie, ale słyszałam, że jak są jeszcze odchody to nie można się kąpac w wannie tylko pod prysznicem, prawda to? Bo ja już maże kiedy się w końcu położe w tej wannie i nie wiem czy można czy nie. Leci ze mnie jeszcze ale już mało.

no ja dziś np na śniadanie zjadłam : makaron razowy z pokrojoną w kostkę wędzoną polędwicą i z startymi burakami - to podsmażone lekko na oliwie :-D takie spaghetti buraczane..dobre było :laugh2:
przeciez smazonego nie powinno sie jesc. :-)

ja na szczescie moge jesc pomidory, wiec robie sobie makaron z sosem albo z wegeta i ziolami.

reklama
:laugh2:to moje smażone to wcale nie było aż takie smażone, - poprostu to podgrzałam, a że miało niewielką ilość oliwy to nic...usmażyć się nie usmażyło :-D

Do góry