reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no to ja krupniczek na dzis a jutro ryz brazowy szpinaczek i kura
no to ja krupniczek na dzis a jutro ryz brazowy szpinaczek i kura
Marciaa z tym szpinakiem to bym uważała mój nie bardzo zniósł zupę szpinakową ech... no ale może Twój Nikodem lepiej to zniesie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
nie bardzo mam pomysły na obiad zjadłabym makaron ale z czym???
mcgosia sprobuje bo na samych kanapkach i dzemie nie ujade.
pijecie mleko? jedna szlanka chyba nie zaszkodzi
jasne że spróbuj ...każde dziecko przechodzi inaczej....tylko moze nie jedz za duzo tego szpinaku hehe...
co do mleka... w szpitalu nam dawali na sniadanie... ale teraz jak połączę wszystkie fakty...to mój Miki od początku w takim razie miał uczulenie na mleko krowie... po dzien po porodzie był ładniutki... w drugiej dobie też - ja wtedy bylam na ddiecie ...ale w trzeciej dobie dostał już wysypki - teraz juz wiem że to mleko...
efekt taki że ma teraz okropną skóre na twarzy a ja mało co mogę jeść echhh... nawet moich ulubionych drożdżówek z serem nie mogę
k_aralajna
Fanka BB :)
ja jem szpinak w duzych ilosciach i pawelek spoko juz nawet w szpitalu dostalam
uwielbiam szpinak:-)
uwielbiam szpinak:-)
Ja piję mleko codziennie, tzn jem zawsze na kolację z płatkami tylko takie 0,5 %.
Dziewczyny mam pytanie, może to głupie, ale słyszałam, że jak są jeszcze odchody to nie można się kąpac w wannie tylko pod prysznicem, prawda to? Bo ja już maże kiedy się w końcu położe w tej wannie i nie wiem czy można czy nie. Leci ze mnie jeszcze ale już mało.
moniSkaBe
Fanka BB :)
przeciez smazonego nie powinno sie jesc. :-)no ja dziś np na śniadanie zjadłam : makaron razowy z pokrojoną w kostkę wędzoną polędwicą i z startymi burakami - to podsmażone lekko na oliwie takie spaghetti buraczane..dobre było
ja na szczescie moge jesc pomidory, wiec robie sobie makaron z sosem albo z wegeta i ziolami.
reklama
Podziel się: