reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

no chciałam dac jaką alternatywę dla dziewczyn, które nabiału nie mogą :)
ja wcinam wszystko, bo mała na butli ;)

reklama
no ja dziś np na śniadanie zjadłam : makaron razowy z pokrojoną w kostkę wędzoną polędwicą i z startymi burakami - to podsmażone lekko na oliwie :-D takie spaghetti buraczane..dobre było :laugh2:

nie bardzo mam pomysły na obiad zjadłabym makaron ale z czym???
mcgosia sprobuje bo na samych kanapkach i dzemie nie ujade.
pijecie mleko? jedna szlanka chyba nie zaszkodzi

jasne że spróbuj ...każde dziecko przechodzi inaczej....tylko moze nie jedz za duzo tego szpinaku hehe...
co do mleka... w szpitalu nam dawali na sniadanie... ale teraz jak połączę wszystkie fakty...to mój Miki od początku w takim razie miał uczulenie na mleko krowie... po dzien po porodzie był ładniutki... w drugiej dobie też - ja wtedy bylam na ddiecie ...ale w trzeciej dobie dostał już wysypki - teraz juz wiem że to mleko...
efekt taki że ma teraz okropną skóre na twarzy a ja mało co mogę jeść echhh... nawet moich ulubionych drożdżówek z serem nie mogę:no:

Ja piję mleko codziennie, tzn jem zawsze na kolację z płatkami tylko takie 0,5 %.

Dziewczyny mam pytanie, może to głupie, ale słyszałam, że jak są jeszcze odchody to nie można się kąpac w wannie tylko pod prysznicem, prawda to? Bo ja już maże kiedy się w końcu położe w tej wannie i nie wiem czy można czy nie. Leci ze mnie jeszcze ale już mało.

no ja dziś np na śniadanie zjadłam : makaron razowy z pokrojoną w kostkę wędzoną polędwicą i z startymi burakami - to podsmażone lekko na oliwie :-D takie spaghetti buraczane..dobre było :laugh2:
przeciez smazonego nie powinno sie jesc. :-)

ja na szczescie moge jesc pomidory, wiec robie sobie makaron z sosem albo z wegeta i ziolami.

reklama
:laugh2:to moje smażone to wcale nie było aż takie smażone, - poprostu to podgrzałam, a że miało niewielką ilość oliwy to nic...usmażyć się nie usmażyło :-D

Do góry