reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

moja waga wskazuje 1kg mniej niz przed ciążą. I muszę wymienić wszystkie spodnie bo z tyłka spadają:-). Jedyne, że mam jeszcze trochę brzuszka i myślę, że on sam z siebie już nie zniknie. I chyba trzeba będzie nad nim popracować. Choć na samą myśl mi się już nie chce:-D:-D:-D

reklama
u mnie kiepska sprawa z wagą nadal jakieś 4 kg do przodu i wolno idzie:wściekła/y: oczywiście apetyt dopisuje więc co ja mam się dziwić:zawstydzona/y:
brzucha już się pozbyłam ale biodra dają wiele do życzenia:zawstydzona/y:

ja jestem gruszka - wielka dupa i cyce a do tego brzuch .. fuj. Jeszcze 6 kg do poprzedniej wagi ale brzuch to mam wstrętny - upłynie wiele mleka zanim go doprowadzę do porządku

ja jestem gruszka - wielka dupa i cyce a do tego brzuch .. fuj. Jeszcze 6 kg do poprzedniej wagi ale brzuch to mam wstrętny - upłynie wiele mleka zanim go doprowadzę do porządku

chyba wypłynie ;-)

dzisiaj robiłam przymiarkę starych ubrań, normalnie masakra, przez te cycki koszulki sięgają mi do pępka :baffled: biodra rozepchane to tylko 2 pary spodni wchodzę :baffled: brzuch ogromniasty :baffled:

ale co tam, niedawno rodzilam, jak szprycha wyglądać nie będę :-p poza tym porównując siebie z końcówki ciąży i teraz to i tak lasa jestem ;-):-D

Ja juz w spodnie wczodzę z przed ciąży- tylko mnie brzuch denerwuje- bo sie wylewa taaaki duzy :baffled: chociaz odkąd zaczęłam biegac widzę różnice i to wielką :tak::-)

Agusia zazdroszcze takiej wagi :tak:
Magdziarka też niezła lasencja :-D
a mi jeszcze 6 kg zostało poza tym fałd na brzuchu i oponki po bokach ale mam nadzieję, że znikną jak zacznę ćwiczyć - hehe:-D - tylko kiedy jak Jasiek ciągle nie śpi w dzień no może z 30 min z przerwami :baffled: a wieczorem znów jestem wypluta po całodziennym maratonie z dzieckiem w kuchni itp.
co do karmienia to zaraz po nim mam wilczy apetyt :/

Ja tez mam jeszcze kilka kg na plusie i coś schodzić nie chcą. Chudnę stopniowo, bo zaczynam się mieścić w kolejne spodnie i spódnice, ale brzuszek wisi. :baffled:

Ja we wszystkie ciuszki niby wchodzę - ale ostatnio weszłam na wagę i co sie okazało - przybyło mi 6 kg . Tzn ze po urodzeniu wazyłam mniej - nie ma diety, bo karmie sztucznie i takie są tego efekty :wściekła/y::-:)crazy:Masakra dziewczyny :crazy:!!!!!!!!!!

reklama
No to ja tez musze sie u kogos zwazyc-albo w koncu kupic wage.Poltora miesiaca temu mialam juz tylko 3kg na plusie,a teraz nie wiem.Ale apetyt mam.
Wchodze we wszystkie ciuchy-tylko niektore sa za ciasne w brzuchu i w biuscie.
No wlasnie,brzuch mam wciaz i wciaz,mimo karmienia piersia....Powinnam sie wziac za cwiczenia,ale tak mi sie nie chce....Tylko go wciagam;-)

Do góry