A ja idę w przyszłą środę pierwszy raz i to będzie 11 tydzieńbo wizyta przecież jest obowiązkowa po 6 tygodniach
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja po dzisiaejszym spacerku 3-godzinnym i po wniesieniu tego ciężkiego wózka na 2 piętro dostałam jakiegoś powera ze pocwiczyłam sobie dobre 40 minut :-) alez sie namęczyłam, a teraz czuje takie spełnienie ;-)
A ja ide do ginki w poniedziałek to bedzie 8 tygodni po :-)
A ja ide do ginki w poniedziałek to bedzie 8 tygodni po :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja nawet miałam na wypisie ze szpitala adnotację - wskazania - wizyta u ginkaA ja idę w przyszłą środę pierwszy raz i to będzie 11 tydzień
za 6 tygodni:-)
11 czy mniej czy więcej moim zdaniem ważne aby lekarz tam po swojemu zajrzał a może ja mam pierdolca na tym punkcie no nie wiem sama :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
ja na wypisie ma kontrola za 14 dni
A ja dzisiaj dostałam@
Ciekawa jestem czy będą regularne ..musze siępoobserwować kilka miesięcy! Wcześniej miałam nieregularne i dość długie cykle. Wydaje mi sięże późno dostałam @ jak na matkę która nie karmi w 100% piersią...
Ciekawa jestem czy będą regularne ..musze siępoobserwować kilka miesięcy! Wcześniej miałam nieregularne i dość długie cykle. Wydaje mi sięże późno dostałam @ jak na matkę która nie karmi w 100% piersią...
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi się wydaje, że też niedługo dostanę @... a dzisiaj wyleciał mi malutki skrzep oj musze się umówić na wizytę
Ja też jeszcze nie byłąm u gina. Na wypisie też mam zapisane wizyta za 6 tyg. Mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki, umawia na konkretną godzinę, a i tak wchodzi się godzine lub półtorej później jak umówiona. Nie mam z kim małego zostawić. Pewnie się wybiorę w tym miesiącu.
Mam jeszcze 5kg do zrzucenia. Nogi mam już jak patyki.:-)Pod koniec ciąży stopy miałam jak shrek, a po porodzie takie jak kościotrup - jakby nie moje:-)
W biodrach mam chyba mniej niż przed ciążą.
Został brzuch, fe jest okropny. Teraz mam taką figurę że nic nie mogłam sobie kupić na chrzciny. Ogromny biust, odstający brzuch i małe biodra.
Mam jeszcze 5kg do zrzucenia. Nogi mam już jak patyki.:-)Pod koniec ciąży stopy miałam jak shrek, a po porodzie takie jak kościotrup - jakby nie moje:-)
W biodrach mam chyba mniej niż przed ciążą.
Został brzuch, fe jest okropny. Teraz mam taką figurę że nic nie mogłam sobie kupić na chrzciny. Ogromny biust, odstający brzuch i małe biodra.
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Widze ze nie jestem sama . Ja tez jeszcze nie bylam na wizuycie i jako mi tak sie nie spieszy. Ale musze sie wybrac .No i ja tak jak patyk nie bardzo mam z kim malego zostawic . Mialam na karcie tez napisamne wizyta za 6 tyg.
Co do figury . Zginely mi boczki na biodrach ( szynki) ale mam okropny brzuch. Wage niby mam taka sama jak przed ciaza ale jestem szersza w barach.
Co do figury . Zginely mi boczki na biodrach ( szynki) ale mam okropny brzuch. Wage niby mam taka sama jak przed ciaza ale jestem szersza w barach.
Podziel się: