reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
TRAGEDIA bleeeeeee
O matko... ochyda....
kurcze mnie waga stanęła i ani grama mniej w dół... jeszcze jakieś 4 kg mi zostały i to przedewszystkim brzuch i biodra bo ponoć na twarzy już jak to mówi moja psiapsióła "wyglądasz już jak szczurek" myślałam o brzuszkach itp ale przeczytałam że można stracić pokarm, wiecie cuś o tym laseczki??
kurcze mnie waga stanęła i ani grama mniej w dół... jeszcze jakieś 4 kg mi zostały i to przedewszystkim brzuch i biodra bo ponoć na twarzy już jak to mówi moja psiapsióła "wyglądasz już jak szczurek" myślałam o brzuszkach itp ale przeczytałam że można stracić pokarm, wiecie cuś o tym laseczki??
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja musze w koncu kupic wage.Bo cos mi sie wydaje,ze ostatnio przytylam:-(A cwiczyc sie nie chce.....:-(
Dziewczyny,czy Wy macie jeszcze jakies problemy przy seksiku?Bo mnie wciaz boli przy wejsciu-naprawde,jakbym miala za ciasno zszyte...
Dziewczyny,czy Wy macie jeszcze jakies problemy przy seksiku?Bo mnie wciaz boli przy wejsciu-naprawde,jakbym miala za ciasno zszyte...
A
Asiowo
Gość
Mam ten sam problem... tak dziwnie szczypie... faktycznie jakby skóra była za ciasno zszyta i cos probuje sie tam rozszerzyc... Dlatego mam duze opory przed seksikiem... unikam ostatnio jak sie da:-( heh... a potem mi snią jakies pierdoły... chocbym byla niewyzyta...
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja ma taką blokadę, że nawet już chyba nie wiem co to seksik czasem się tylko poprzytulamy i tyle
Podziel się: