reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
O matko... ochyda....
kurcze mnie waga stanęła i ani grama mniej w dół... jeszcze jakieś 4 kg mi zostały i to przedewszystkim brzuch i biodra bo ponoć na twarzy już jak to mówi moja psiapsióła "wyglądasz już jak szczurek" myślałam o brzuszkach itp ale przeczytałam że można stracić pokarm, wiecie cuś o tym laseczki??
Flexy ja rozmawiałam z giną o cwiczeniu i o stracie pokarmu i powiedziała ze od cwiczen nie traci sie pokarmu- ja biegam, brzuszki robie i pokarm ma się dobrze- a od jutra jeszcze na areobik idę- takze sie nie bój- ja juz cwiczę około miesiąca i jest ok - do wagi wyjsciowej 2 kg ale bym chciała zrzucic z 8 kg- ale czy to mi wyjdzie???
Co do seksiku to Ł wczoraj zatakował mnie w nocy jak sobie smacznie spałam... i powiem Wam ze nie narzekam ;-) mam nadzieje ze unormują Wam sie szybciutko te sprawy po tym naturalnym porodzie!!!
azile29
Czerwcowa mama'08
Mata i znowu u nas podobieństwo. Ja jeszcze nie próbowałam po porodzie. . Po pierwsze nie mam ochoty a po drugie się boje bo jakoś mi tam strasznie szeroko. A do ginka jeszcze nie trafiłam , brak czasu.Ja ma taką blokadę, że nawet już chyba nie wiem co to seksik czasem się tylko poprzytulamy i tyle
Julia!
Czerwcowa mama'08
Ja znowu lubie seks ale boje sie ciazy,troche mi sie rozregulował okres i dni płodne:-(
Tak prawde mowiac to mnie martwia moje piersi od miesiaca nie karmie, a one wyglądają
Ja wróciłam do wagi bardzo szybko,pare dni po porodzie, (pewnie przez ciagłe kłopoty Filipa ze zdrowiem) ale całe ciało zwiotczało,brzuszek i cycki najbardziej i przy seksie czuje dyskomfort. Musze zaczac cwiczyc ale kiedy
Tak prawde mowiac to mnie martwia moje piersi od miesiaca nie karmie, a one wyglądają
Ja wróciłam do wagi bardzo szybko,pare dni po porodzie, (pewnie przez ciagłe kłopoty Filipa ze zdrowiem) ale całe ciało zwiotczało,brzuszek i cycki najbardziej i przy seksie czuje dyskomfort. Musze zaczac cwiczyc ale kiedy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny ja dzisiaj juz jestem 12 tygodni po porodzie i nadal nie mam okresu- to normalne bo juz zgłupiałam - karmie cały czas piersią.
A
Asiowo
Gość
Ja tez nie mam @ i nie narzekam po porodzie 7 tygodni musiałam uzywac podpasek to teraz troszke odpoczne
Moje cycki są jak flaczkiJ
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mój połóg trwał ponad 10 tyg. i mam nadzieję, że okres mi prędko nie wróci, bo już mam dosyć tych podpasek. W sumie to @ nie mam już ponad rok, więc i tak fajne uczucie chociaż teraz mam stracha jak dojrzewająca nastolatka, że pierwsza @ zaskoczy mnie w niespodziewanym momencie i będzie się lało jak z kranu
Podziel się: