reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy

Marlenka na zaschnięty tusz to nic nie poradzę,
bo nawet jak się jakos podratuje to i tak po pewnym
czasie się skruszy i efekt fatalny.:eek:
Ja używam obecnie dwóch L'oreal Telescopic i Revlon Beyond Natural,
oba są dość podobne, bardzo ładnie rozdzielają i wydłżają rzęsy, są
delikatne i naturalne.
Często też sięgam po Astora 3 style - są tam dwie szczoteczki jedna pogrubiająca, druga wydłużająca razem dają mocny efekt:-)!
Balsam to Garnier do suchej skóry, albo Noutrogena:happy:

reklama
Dzisiaj dodalam kilka kropel goracej wody do tuszu jak radzila Kasia i ozyl:-pw tym tygodniu kupie juz nowy,a i do wody tez go wrzuce jutro:cool2:

Mejdia dziekuje za rady i propozycje dotyczace tuszu,ja tez zastanawiam sie nad telescopic,tylko w sklepie wiedzialam serbrny i czarny(opakowanie)zastanawiam sie,ktory lepszy???

Marlenko przyznam ze mam teraz ten czarny telescopic, a wczesniej srebrny a jeszcze wczesniej złoty. Jak dla mnie srebrny najlepszy. Szzczoteczka w czarnym jest za bardzo gietka a w srebrym stabilna i rzesy są boskie po nim.

A ja używam teraz z Loreal beauty tubes- czy jakoś tak, on jest dwu stronny- najpier na biało, a potem na czarno się maluje, rzęsy wyglądają bosko- długie i ładnie oddzielone, a najlepszy jest pod tym względem, że jak się go zmywa to nie rozmazuje się w ogóle! Schodzą taki tubki z rzęs- rewelacja jak dla mnie ;-)

reklama
Do góry