reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy

Mata ja kupiłam sobie ten pas i jestem bardzo zadowolona a rozmawiałam z babką która pracuje ze sprzetem tego typu i mówiła ze pasy nie są niebezpieczne a wręcz pomagaja przy kurczeniu macicy itp.
Noszę od 4 dni a widzę juz poprawę! Naprawde brzuch sie kurczy, a jak go noszę (kilka godzin dziennie) to i figura wygląda sobie fajowo :-);-) także polecam!
Ja zakpuiłam taki
TUMMY TRIMMER pas gorset poporodowy M 38/40 (402447372) - Aukcje internetowe Allegro
szybciutko przyszedł i jestem zadowolona!

reklama
dzieki Daruunia za link, chyba też się skuszę, bo czuję sie okropnie z tym moim brzuchem :-( rozstępami zajmę sie później (chyba wykupię sobie u kuzynki męża w salonie karnet na rollmasaż, ponoć świetny na celulit i rozstępy :tak:)

Ja rozmawiałam z kuzynką która tez miała w czasie ciąży wielkie i paskudne rozstępy i po ciąży non stop smarowała kremem na rozstępy i jej zeszły- ja od porodu (w czasie ciąży tez- ale nie pomagało) smaruję i tez widze poprawę, mam krem pharmaceris i jestem z niego zadowolona- także Mata nie poddawaj sie i smaruj, smaruj i jeszcze raz smaruj- troche czasu potrzeba ale nie poddawaj sie! :tak:;-) a te masaże to super sprawa- jak mozesz to tez korzystaj!!! nie zdązysz sie oglądnąc a bedziesz super laseczka- a i tak juz pewnie jestes!!!!! ;-)

musze pochwalic ten vichy lipometric:tak: bo bardzo ładnie mi wygładza skóre,po ciazy była taka chropowata na udach i tyłku i zadne peelingi na to nie pomagały ale ten vichy pomógł, smaruje nim brzuch uda i posladki i znikły nierownosci

pas sie u mnie nie sprawdził:dry:,strasznie sie wrazliwa zrobiłam i nie lubie jak mnie cos uciska

A ja wczoraj weszłam w swoje przedciązowe spodnie :-) to co, że przed ciążą były trochę za luźne, ale jak to na psychikę działa ;-):-D:-D:-D no i w poniedziałek powinien przyjść pas, więc w końcu w coś normalnego się wcisnę :tak:

Ja co prawda nosze wszystkie ciuchy z przed ciaży-ale to zadna rewelacja.Dalej jestem słonica.Najgorsze ze apetyt mi wrócił okropny.Waga stoi w miejscu ale sama siebie sie boje:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:.
Mam problem bo plamie cały czas,połozna stwierdziła ze to za długo i albo jestem przemęczona,albo cos nie tak.Dostałam skierowanie na badania,ide w poniedziałek.W sumie brzuch mnie boli cały czas,nie tylko w czasie karmienia i mam uczucie jakby cos sie tam w srodku --ruszało:baffled::baffled:
Chociaz z tym zmeczeniem to chyba tez mozliwe-przez 3 tygodnie miałam gosci na chrzcinach-dodatkowe 5 osób:szok: do nakarmienia.Plus szukanie dla szwagra domu,plus szukanie dla jego żony pracy----cos mi asertywnosc nawala:-:)-(

Limba-ja tez mam czasem wrazenie,ze cos mi sie w podbrzuszu rusza;-)I pobolewa mnie czasem,i apetyt tez mam spory.
Ale fakt,zwlaszcza z tym plamieniem lepiej sprawdzic.

reklama
Mnie wkurza bo mam jeszcze tą kreskę na brzuchu i jestem ciekawa kiedy zniknie a poza tym to ok - waga coś stanęła w miejscu i nadal mam jeszcze 3 kilo do wagi z przed ciąży ale spoko mała wyssie ( mam nadzieję ) a co się z resztą dziwić jak cały czas mam apetyt.
Z mężem się seksimy od jakiegoś czasu i jeszcze szew doskwiera ale coraz mniej - i fizycznie i psychicznie jeszcze nie idealnie - cały czas jeszcze w psychice siedzi strach że mi się tam coś rozejdzie :-p

Do góry