reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kochana przybliż mi co to jest ten implant i o co w nim chodzi. Ciekawe czy u nas jest coś takiego???No i po wizycie.Bioderka Adasia w porzadeczku,waga 5200,zadnych problemów.Co do antykoncepcji,mam skierowanie na badanie krwi,moczu,hormonów.Prawdopodobnie bedzie implant,ale najpierw dokladne badania.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mata - grunt to się nie nastawiać,że za pierwszym razem będzie super :-) (super jest za drugim ;-)) i się nie zniechęcać :-)
Po porodzie to jest jak za pierwszym razem, ale jak mężczyzna delikatny to i za pierwszym jest super
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A ja się boję, że długo sexcesów (świetne słowo ;-)) nie będzie u nas :-( jestem tak pocerowana, że będę się bała, że coś się rozleci o strachu przed bólem nie wspominając...
Ja też byłam cerowana ale wszystko OK! Ja po pierwszym porodzie nie tyle się bałam bólu tylko następnej ciąży jak wspominałam co przeszłam przy porodzie. Następne porody miałam łatwiejsze i szybsze to i strach mniejszy
Proctoglivenol...można tydzień używać da razy dziennie jak nie wchłoną się po tygodniu to trzeba do lekarza!pewnie po coś mocniejszegoDoradźcie mi kochane coś dobrego na hemoroidy bo brałam homeopatyczne czopki
Avenoc ale nadal są koszmarki
A
Asiowo
Gość
Ze mna juz coraz lepiej... 12kg straciłam, ale jeszcze obrączki nie umiem włożyc...
Tyłek mi urósł i chyba tak szybko nie wejde w stare ciuszki, ale co tam... :-)
Ważne, ze mężuś mnie kocha i mu to nie przeszkadza... Ja też sie juz przyzwyczaiłam
Ważne, że mam fajne szczuplutkie kostki i stópki... brakowało mi ich:-) powoli opuchlizna schodzi... :-) i do klapek bez problemu wchodze
Tyłek mi urósł i chyba tak szybko nie wejde w stare ciuszki, ale co tam... :-)
Ważne, ze mężuś mnie kocha i mu to nie przeszkadza... Ja też sie juz przyzwyczaiłam
Ważne, że mam fajne szczuplutkie kostki i stópki... brakowało mi ich:-) powoli opuchlizna schodzi... :-) i do klapek bez problemu wchodze
reklama
Podziel się: