reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

ja chudnę kilogram na tydzień - jeszcze 10 mi zostało;
ciążę widzać głównie po biuście (jak jestem w ubraniu); brzuch jak stoję jest płaski, ale jak usiądę....masakra...

byłam już raz na basenie - może uda mi się chodzić regularnie :-)

reklama
Ja tez dlugo sie martwilam uplawami; leci nie leci leci znowu jasno czerwone ale mysle ze to przez szwy bo mialam w srodku wezelki ktore mnie kuly i jak wiecej pochodzilam to wtedy sie lalo. Wreszcie sie rozpuscily...i mam juz pierwsze sexcesy za soba:-p pytalam meza czy mu rozmiar pasowal:-D:-D:-D

No ta ja ci zazdroszczę tych sekscesów, Iwoszku basen - brawo :-)
No kochane juz niedługo wszystkie będziemy mogły powrócić do pełnej formy :-)
Przy maluszkach czas leci jak szalony:-)

A ja się boję, że długo sexcesów (świetne słowo ;-):-D) nie będzie u nas :-( jestem tak pocerowana, że będę się bała, że coś się rozleci :sorry2: o strachu przed bólem nie wspominając... :zawstydzona/y:

Mata ja tez byłam juz raz pocerowana i jakoś poszło więc nie będzie tak źle , to teraz się tak wydaje ale jak minie 6 tygodni to sama zobaczysz :-)grunt to pozytywne nastawienie

Pozytywne nastawienie to ja mam ;-) a bliskości to strasznie mi brakuje... najważniejsze, że od wczoraj mogę normalnie siedzieć :tak::-):-):-) na resztę przyjdzie czas... (mam nadzieję, że dobrze mnie zszyli i nie pęknę :sorry2:) poza tym najpierw i tak czeka mnie wizyta kontrolna i badanie :eek:

Mata - grunt to się nie nastawiać,że za pierwszym razem będzie super :-) (super jest za drugim ;-)) i się nie zniechęcać :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry