reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

sexcesy????:dry:Oj nie nie-najpierw do centrum planowania po ...no własnie.Zastanawiam sie-pigułka POP,zastrzyk czy implant:eek:A moze sterylizacja?:dry:

reklama
Limba to mamy podobny dylemat. Jeszcze nie wiem co stosować i chyba zapytam Ginka co proponuje. Ja dopiero za 2 tyg. idę na kontrol i do tego czasu muszę wytrzymać bez sexcesów:-( a już mam ciągotki:-D

ja chudnę kilogram na tydzień - jeszcze 10 mi zostało;
ciążę widzać głównie po biuście (jak jestem w ubraniu); brzuch jak stoję jest płaski, ale jak usiądę....masakra...

byłam już raz na basenie - może uda mi się chodzić regularnie :-)

ha ha ha :-D:-D:-D:-D

ja ma z brzuchem to samo:-D:-D:-D

kupiłam sobie nowy specyfik - Vichy Lipometric - bedę mocno wierzyła, że pomoże:-D:-D:-D

Agusia,ja własnie czekam na wizyte domową mojego lekarza.Ma zbadac Adasia a przy okazji popytam co jest najlepsze dla karmiącej mamy.No i podobno waga tez jest ważna:sorry2:.Podziele sie tym co mi powie popołudniu.

Oj ja też mam ochote na sexcesy ale mojego M. nie ma i dobrze bo mam jeszcze krocze niezagojone:eek:

Asiu a ten vichy jest dobry? Bo ja z tym brzuchem mam to samo:no:

Jula;
dopiero testuję ale generalne stosuję kosmetyki tej marki i jestem zadowolona:-)
wiadomo, ze sam balsam cudów nie uczyni - trzeba poczekać na ćwiczenia

reklama
Do góry