reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

reklama
Olla - dzieki za info - no chyba sie na to pisze z tych samych powodow co ty!:tak: wyglada na to, ze na dluzej. Mam troche zalatwiania papierkowego by wrocic na drugi kontynent i ten czas oczekiwania spedzimy w Londynie - tak jakos wyszlo ;-) Zreszta ciesze sie strasznie.
Kachasku niestety jeszcze sie nie zainteresowalam d glebnie tematem, wiec nie mam info , ale na pewno bede szukac i pytac i co nowego znaje to wkleje na forum. Choc wydaje mi sie ze opcja Olli jest "sehr gut" - nie wiem tylko czy 100% zdrowa itp., Zaraz zaczne cos czytac.

Dopiero? :szok: Jasny szlag! Współczuję i cieszę się, że jednak zaczęły......
Esia te szwy miały się rozpuszczać do miesiaca a w sumie dopiero zaczęły w okolicy miesiąca, ale i tak się cieszę że to już, bo bałam sie ze będa rozpuszczały się kilka miesiecy jak niektóre z was pisały tak też mogło się zdarzyć:tak:.

Mi ''hulaj dusza'' tez sie marzy ale caly czs krwawie...juz malutko ale jest...szkoda...bo praktycznie cala ciaze post,juz sni mi sie po nocach dziki seks a rankiem,po przebudzeniu,:-D:rofl2: wielkie rozczarowanie...

Olla u mnie tak samo, praktycznie cala ciaze post, chyba jeszcze w zyciu tak malo sie nie kochalam w ciagu roku...jakos tak wyliczylam ze od pazdziernika zeszlego roku tylko jakies 3 razy chyba. Czujecie to??? az wstyd sie przyznac no ale czegoz sie nie robi by miec zdrowa dzidzie!!!! Teraz mielismy rocznice slubu i moj maz juz sie szykowal:-D ale niestety lekarka powiedziala ze jeszcze nie wolno bo choc szwy na przecieciu zewnetrznym sie zagoily to przy "dziurce" ze tak sie wyraze nadal jest petelka. Wiecie o co chodzi??? I teraz tylko nie wiem jak dlugo musimy czekac a do gina dopiero za dwa miesiace bo powiedziala ze wczesniej nie trzeba chyba ze bede miec jakies problemy ale ja narazie to wszystko wyglada super.

Monika to poprosimy o relacje:szok::szok::szok::-D:-D I co bolalo cos? czy dziwnie sie czulo??? Ja jak bylam u gina i mi pobierala wymaz to mnie troche bolalo w zeszlym tygodniu wiec az sie boje pomyslec jak to bedzie z seksikiem:szok::no:.

No ja ide do gina za jakies 2 tygodnie, poki co nic mnie nie boli, krwawienie powoli znika, na dole wszystko wyglada ladnie :-) mam nadzieje ze nie bede musiala czekac dluzej na seksik niz te 6 przepisowych tygodni :-) Moj maz juz przebiera nogami, zreszta ja tez ;-) ciekawe jak to bedzie :-)

reklama
kurcze a ja nie wiem ile jeszcze mamy czekac, niby lekarka powiedziala ze jeszcze troche ale co to znaczy???? chyba sie zdecyduje jakos w przyszlym tygodniu jesli moj misiu zasluzy:-D:-D:-D:-D

Do góry