reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

szopka
skonsultowalabym to krwawienie z lekarzem. @ pojawia sie pomiedzy 6-8 tyg. A ponowne krwawienie w pologu warte jest sprawdzenia.

reklama
W końcu zaczęły mi się rozpuszczaś szwy, już myślałam że się nie doczekam. Ale do zrzucenia nadal pozostało przynajmniej 6 kilo (do wagi z przed ciąży) ale przydałoby się więcej zrzucić.

W końcu zaczęły mi się rozpuszczaś szwy
Dopiero? :szok: Jasny szlag! Współczuję i cieszę się, że jednak zaczęły...

Ja nie wiem ile mi zostało na + (ale tak "na oko" i "na ciuchy" to troszkę tego jest ;-)) ale nie mogę powstrzymać się od podjadania :zawstydzona/y: No wcinam jak najęta - i jeszcze przez te ograniczenia diety, cały czas mam smaka na coś. A kończę i tak na surowym ogórku...

Nakaz wstrzemięźliwości do końca połogu. Czyli pełnych 6 tygodni, o ile po wizycie kontrolnej gin nie zaleci inaczej...

No to ja jutro idę do gina na kontorol i mam nadzieję że będzie "hulaj dusza...";-)Mój Mąż już się doczekać nie może.:-D:-D:-D Muszę tylko poprosić o dobre piguły, bo już więcej nigdy nie wezmę zastrzyku mimo że to wygodne!:wściekła/y:

Mi ''hulaj dusza'' tez sie marzy ale caly czs krwawie...juz malutko ale jest...szkoda...bo praktycznie cala ciaze post,juz sni mi sie po nocach dziki seks a rankiem,po przebudzeniu,:-D:rofl2: wielkie rozczarowanie...

A jesli o antykoncepcje chodzi,to chyba na implant sie zdecyduje...troszke sie skalpela bojam ale coz sie nie robi dla wygody...:tak:

ja tez tak zrobie. Olla jade do Londynu we wrzesniu - jakie sa tam mozliwosci antykoncepcji? Jakos po swoim porodzie boje sie by jaki kolwiek lekarz z pl mnie ruszal - ot taki uraz hehehe ;-)

reklama
Anni mi proponowano:
-tableteczki-zarzywasz codziennie
-zastrzyk-raz na 3 miesiace
-implant-dziala do 5 lat ale jak zdecydujesz sie na dzidzie wczesniej to po usunieciu od razu mozesz zajsc w ciaze...
-wszelkiego rodzaju spiralki-na 3 lata-ale ja nie dala bym sobie tam grzebac...po porodzie mam dosc...wiec dzieki za spiralke :)
-tradycyjne kondomy-jednorazowki ;))) hi hi -jestem uczulona...swdzi mnie strosnie od lateksu :p

Ten implant ma grubosc zapalki i jest od tej zapalki troche krotszy,wszczepiaja go w ramie( tam gdzie jest najmieksze...takie latajace u niewysportowanych...czyli u mnie ) i chyba tez wariant wybieram bo najwygodniejszy,a ja potwornie roztargniona jestem...wiec tabletki i takie tam odpadaja...

Anni a na wakacje do Londynu sie wybierasz czy moze na dluzej???

Do góry