reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Monia-a bylas juz na tej wizycie w 5-6 tygodni po porodzie?

Izka mi kazali przyjsc na wizyte po 4 tygodniach wiec bylam juz w zeszly piatek i pobrala mi wymaz (bolalo) i teraz czekam na wyniki. jeszcze tez kilka szwow wewnetrznych sie nie rozpuscilo wiec dlatego powiedziala ze mamy czekac troszke z seksikiem ale glupia ja nie zapytalam co "troszke" oznacza?????????:zawstydzona/y::-(

reklama
No Monia tzrymam kciuki zeby sie plany powiodly:tak::-D ,ja mialam plna na ten wekend ale jeszcze brudze:wściekła/y: cholerka!!!:wściekła/y:ale w przyszlym tygodniu to juz musowo...
Aha Monia!Ja w tym roku to tez ze 3 razy siekochalam:zawstydzona/y: no coz...:cool2:

Olla ale nic sie nie martw, ja w tym roku planuje nadrobic:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Teraz tylko tak glupio bo jak chcialam zajsc w ciaze to jakos tak bylo bezstresowo a teraz tylko mysle o tym by nie zajsc znow tak od razu. Jezu ale by bylo....

Jeśli chodzi o zastrzyki, to podobno bardzo się po nich tyje. No ja przynajmniej utyłam. Po Weronice poleciła mi lekarka i wzięłam 3 razy i byłam bardzo zadowolona. A potem dopiero dowiedziałam się od koleżanki, która urodziła rok po mnie i nie wzięła zastrzyków tylko pastylki, że jej lekarka powiedziała, że po tych zastrzykach bardzo się tyje. Ja utyłam w bardzo krótkim czasie ponad 10 kg. Teraz nie będę ryzykować, bo w stosunku do wagi z ciąży jestem 10 kg na minusie, a w stosunku do wagi sprzed ciąży 7 kg na minusie, więc chcę utrzymać ten trend.

Teraz mi przepisał Cerazette. Naprawdę zaczynam się zastanawiać nad tą wkładką.

wszystkie moje znajome co sa na tych zastrzykach tez przerazliwie utyly choc nic nie jedza!

Też się zastanawiam nad spiralą - co prawda pigułki łykałam juz dobrych parę lat i nigdy nie zapomniałam - ale wkładka jest zdecydowanie wygodniejsza....tylko zniechęca mnie to grzebanie tam....:confused:

Ja na wizyte do gina idę za 2 tygodnie, w tym czasie akurat przyjedzie mąż, (skubaniec wie kiedy może przyjechać :-D) i myślę że na razie zostaniemy przy gumkach.

Dziewczyny a ja po cesarce jeszcze niecałe 4 tyg a już mi sie bardzo chce:tak: że już o tatusiu nie wspomnę;-) Na razie aktywnie uprawiamy inne formy miłości ale mi się chce już normalnie:zawstydzona/y: czy po cesarce, gdy czuję się już bardzo dobrze, tez trzeba 6 tyg czekać???

kurde, ja jestem jakaś inna:baffled: bo nie bardzo mam ochotę:no: wizytę mam dopiero 30go, bo inaczej nie dałam rady się umówić

reklama
:-)Esia:-) jedyne o czym teraz myślę i marzę to móc poleżeć wieczorkiem w wannie i się odprężyć

Do góry