reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy

Kotku to pocieszające co napisałaś. Miejmy nadzieję, że za pewien czas też tak będziemy pisały :-(

Dziewczyny co robiłyście kiedy wypadały wam włosy? Można to jakoś zahamować ? - mam wrażenie że niedługo zostanę łysa :eek::eek:, od dwóch tygodniu wychodzą garściami...:angry:

reklama
Kachasku, super, że wszystko poszło dobrze i bezboleśnie :tak:

Kotek, u mnie jest podobnie z ochotą na "przytulanko", więc dziewczyny głowy do góry, jeszcze będzie dobrze;-)

Szopka, ja od 3 tyg. łykam skrzyp polny w tabletkach i widzę poprawę, a też wychodziły mi garściami.

mi nadal nie wychodzą i oby tak zostało:tak:
chociaż obawiam się, że Michaś mi wyrwie wszystkie

Mi wyszła już znakomita większość :baffled: Obcięłam i to pomogło - są krótsze i dzięki temu wydaje się, że mniej ich wyłazi :-D;-)

A czy ktoś się orientuje czy skrzyp można brać gdy się jeszcze karmi?

Esia ja mam krótkie, jasne i obcinam co 1,5 mies, a widać że wypadają. Chyba moje wołają o jakąś silniejszą terapię

Część preparatów ze skrzypem są zarejstrowane jako suplementy diety, więc nie ma przeciwskazań.
Trzeba tylko uważać, bo większość tego typu preparatów zawiera witaminy i minerały, no i chodzi o to, żeby nie przedobrzyć np. z witaminą A.

Szopka mi jak wypdały garściami to brałam żelazo w tabletkach, potem jeszcze falvit M i problem zniknął, albo po prostu to co miało wypaść wypadło.

Szopka ja właśnie też chciałam brać skrzyp jak mi wychodziły włosy-farmaceuta odradził ze względu na karmienie(do tej pory nie wiem dlaczego-to przeciez tylko zioła) więc obciełam włoski(z tego co pamiętam Ty masz już króciutkie)

reklama
Ach i co do seksu-ja to chyba jakis wyjątek. Od razu miałam ochotę jak tylko można było się kochać:-) Mój mąż miał na poczatku opory(pytał sie czy napewno, czy nie będzie mnie nic bolało itp.) jest ok, zero stresu. Dziewczyny jak się wyluzujecie podejrzewam, że wszystko wróci do normy..trzymam kciuki:-)

Do góry