reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy

reklama
Esia, ja ścięłam włosy i NAPRAWDE mniej wychodzą. :tak:Bo już mi się zakola zaczęły robić i też groziło mi wyłysienie.. A teraz włoski lżejsze , i to o dużo (mam super fryzjerkę, ekstra mi pocieniowała, normalnie czuję jak "oddychają"):-)

No tak, ale ja wcale nie mam specjalnie długich...
Też bym chętnie obcięła "na chłopaka" tylko wiem, że wyglądam wtedy jak debil (poważnie), więc więcej tego nie zrobię :no:
Poczekam jeszcze chwilę i jeśli będzie postępowało, skoszę o połowę :-(

reklama
Esiu ja mam bardzo dlugie,geste i ciezkie wlosy...lekarz powiedzial ze ich scinanie nic nie da,ze wlosy ktore maja wypasc i tak wypadna.Stezenie estrogenow w ciazy ''nie pozwalaly''wypadac wlosom,z tad u ciezarnych piekne czupryny;-) a w kilka miesiecy po pordzie estrogeny leca na leb na szyje i zaczyna krolowac progrsteron,meski hormon,powodyr naszych zakoli i lysinek:wściekła/y::-p.Jesli bierzesz tabletki ''anty''to one napewno sie przyczyniaja do tej przypadlosci:baffled:

Ja mialam lyse placki wielkosci dloni,do tej pory chodze w chusteczce na glowie choc placki zarosly gestymi wloskami,takimi na 2 cm:tak::-D
Wlosy wycieniowalam troszke,przez co staly sie lzejsze i ja zauwazylam ze troszenieczke mniej wypadaja,wiec na pewno warto:-)

Aaaa zapomniala bym napisac ze jutro farbuje wlosy,bo te odrosty juz mam do uszu i wygladam jak przyglup...trzymajcie kciuki zebym calkiem nie wylysiala...maz mialby problem prezentowy z glowy-PERUCZKA:-)

Do góry