reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Efilo-ja mam to samo, ciagle podjadam jakies czekoladki i ptasie mleczko, ktorego nie mialam w USA i teraz nadrabiam za 2 lata Waga sie nie przejmuje jednak, bo to drobiazg i tak bylam za chuda ale ta wiszaca oponka na brzuchu mnie juz straszliwie wkurza A jak wracam z pracy to juz mi sie nie chce cwiczyc brzuszkow wole z malutka sie pobawic no i takie jest zycie...szczerze wam powiem, ze myslalam ze samo sie zregeneruje po 3 miesiacach, a tu d...blada.A ja zamiast chudnąć to ciągle przybieram na wadze. To niestety wina słodyczy. Nigdy w życiu ich nie jadłam a teraz nie mogę się oprzeć.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
na temat seksu widze ze rozmawialyscie pare dni temu,ale i ja cosik od siebie napisze,pomimo tabletek ochota na seksik u mnie dosyc duza,z silami po calym dniu gorzej ale kochamy sie tak mniej wiecej 2-3 razy w tyg,na początku nie powiem troszke boli,ale jak sie wyluzuje to wszystko przechodzi i jest super,naprawde
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotka, co widzę???? Większość zabezpiecza się ile może i panikuje robiąc testy, a Ty czekasz na testowanie! Czyżbyście się starali o rodzeństwo dla Julci???? To gratulacje i powodzenia życzę!
suwaczek wkleilam ot tak sobie
biore tabletki wiec zabezpieczenie wystarczajace jest
a rodzenstwo dla Julci w przyszlosci tak
planuje odstawic tabletki tak na poczatku 2009
E
efilo
Gość
ja najczesciej wsuwam galaretki albo werters original
i wate cukrowa
izka - czekolada jest niewskazana jak sie karmi. a ja to juz w ogole mam ja zabanowaną. nawet wczoraj z ptasiego mleczka zeskrobałam
i wate cukrowa
izka - czekolada jest niewskazana jak sie karmi. a ja to juz w ogole mam ja zabanowaną. nawet wczoraj z ptasiego mleczka zeskrobałam
E
efilo
Gość
skoro tak to bez wyrzutów sumienia (no może z małymi) zjadłam jeszcze jednego.
Od jutra koniec słodyczy. Jak ja to przeżyję.
reklama