reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

reklama
Esia niestety zostało mi 4,5kg na plusie :zawstydzona/y:

Troche was pocieszę z tym biustem, że będzie lepiej, ale na to co przed ciążą bym nie liczyła

A ja mam dola jak was czytam dziewczyny... U mnie wciaz 5 na plusie i chyba wsio w biodra weszlo - nie chcialam kupowac ciuchow na ta wage bo myslalm ze schune a tu DUPA - przepraszam ale jestem w rozpaczy i mam ochoe klnac - jestem gruba i nei mam sie w co ubrac...:wściekła/y: Gorzej byc nie moze..:no::-(.
ja nawet nie chcę wagi kupować, bo nie chcę wiedzieć ile mam na plusie, ale sądząc po ciuchach od ostatniego wpisu z moją wagą, nic nie drgnęło:no: a chyba nawet poszło w górę:angry: tyle, że u mnie i dupa i brzuch ogromniaste:wściekła/y:. jutro chyba pójdę kupić jakieś portki, bo jedne brudne, drugie mokre, a do szkoły w czymś muszę iść. a bluzki jakieś takie ciasne się zrobiły (zwłaszcza w cyckach):wściekła/y::angry:
anni zawsze może być gorzej (możesz przytyć):baffled:

No z bluzkami też mam problem. Nie dość że za ciasne w biuście, to jeszcze odkąd u masta-blasta-gorseciarki kupiłam "zbroje", to wszystkie dekolty odpadają :baffled: Już nie mam w czym chodzić.

Ja też mam problem i z bluzkami (ledwie dopinam....:baffled:) i ze spodniami (wciąż 4,5 kg na plusie) i chyba wszystko poszło w tyłek bo w żadne portki nie wchodzę....jakieś maławe chyba kupowałam.....:tak::confused:

Ja to w ogóle się nie wypowiadam na ten temat. Dawno się nie ważyłam i nie wiem jak z moją "formą" wagową. Po porodzie ważyłam 8 kg mniej niż przed ciążą, ale mam taką fazę na słodycze (zwłaszcza ciastka i ciasteczka) że nie sądzę aby mi się to utrzymało.:szok: Poza tym zawsze byłam gruba więc cudów nie ma, laską się nagle nie stanę.

Dzagud zawsze? bo pamiętam jakieś fotki, na których grama tłuszczu nie widać. a może to nie nie ty byłaś?;-):-p

No dobra, przyłapałaś mnie.:-D Ale to się nie liczy, :-pbo to był okres po moim wieeeelkim odchudzie (jedynym skutecznym w moim życiu), kiedy schudłam 18 kg. Ale trwał bardzo krótko (ok. 2 lata), bo dzięki odchudowi znalazłam Męża i potem zaszłam w ciążę, a potem... no same wiecie po sobie.

Witajcie dziewczyny.
Bardzo długo się nie odzywałam, bo jakoś tak brakuje mi czasu. Nie wiem jak Wy go znajdujecie żeby posiedzieć na forum.
Tak dzisiaj mam chwilkę i patrzę i czytam a tu u mnie to samo. Na plusie 5 kg i za nic nie chce dalej spadać, oczywiście też nie mam co na siebie włożyć, a nie chcę kupować normalnych ciuchów( ostatnio widziałam super spodnie ale za 200 pln) bo ciągle mam nadzieję, że schudnę.
Poza tym jakaś taka brzydka w ogóle się zrobiłam :-(
Niewyspanie, stres w domu, stres w szkole, i brak seksiku bo nawet nie mamy z mężem siły jak już młody zaśnie. A zasypia ostatnio ok 1 w nocy :-( już mi ręce czasami opadają:szok::szok::szok:

reklama
Boże dziewczyny wy marudzicie o głupie 5 kg a gdzie kiedy znikną moje znienawidzone 13 kg!!!??? Chciałabym miec tylko 5 na plusie, oj chciałabym.

Do góry