reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja byłam w tej sprawie u lekarza i dostałam żelazo w tabletkach, lekarz powiedział że byc może mam anemię kazał zrobic badania (nie chce mi się i czasu brak). Ale póki co włosy nadal wypadają garsciami. Za to jedna rzecz mnie cieszy mianowicie osiągnęłam wage z przed ciąży i widzę że waga nadal spada .
Ja byłam w tej sprawie u lekarza i dostałam żelazo w tabletkach, lekarz powiedział że byc może mam anemię kazał zrobic badania (nie chce mi się i czasu brak). Ale póki co włosy nadal wypadają garsciami. Za to jedna rzecz mnie cieszy mianowicie osiągnęłam wage z przed ciąży i widzę że waga nadal spada .
Kotek u mnie identycznie:-)
Kotek brawo! :-)
Jolka ale w stosunku do wagi sprzed ciąży, czy jak? Bo wiem że u Ciebie problemem była raczej za niska waga.
Ja przestaję się ważyć. Ostatnio było 54 w ciuchach (sweter i jeansy). Nawet moja mama uznała, że pora zacząć mnie karmić ;-)
Jolka ale w stosunku do wagi sprzed ciąży, czy jak? Bo wiem że u Ciebie problemem była raczej za niska waga.
Ja przestaję się ważyć. Ostatnio było 54 w ciuchach (sweter i jeansy). Nawet moja mama uznała, że pora zacząć mnie karmić ;-)
anuula30
czerwcówka 2007
u mnie nadal +5 i nic a nic w dol nie idzie:-(
a u mnie + 7 i też nic już się od miesiąca nie ruszyło Już nawet bym się z tym pogodziła, ale strasznie wygląda ten mój brzuszysko
A jak tam u Was z wyglądem piersi? Bo u mnie teoretycznie z B zrobiło się D, ale za to takie "skarpetkowate"
U mnie masakra...dobrze ze mam wlosow za duuuzo heehehe.Kurde czemu te wlosy nie chca wypadac np.z pod pach???!!!! )))
no właśnie czemu
Mi trochę włosów wypadło, ale największe ubytki chyba mam za sobą.
Kotek gratuluję! (pewnie tęsknota za mężem trochę się przyczyniła nie?)
reklama