reklama
anni
Fanka BB :)
Ja nie gubie wrecz przeciwnie sa mocna grube i do d.. ;-)bo nic z nimi nie moge zrobic sa takie ciezkie... ale za to dziecko mi je wyrywa :-)j est wlosami zaaachwycona
Maks też lubi moje włosy, ale takie zabawy zawsze się kończą na rączkach, pełnych moich włosów, zmierzających do paszczy :-). Ale co fakt to fakt, Prosiak śmieje się głośno jak go łaskoczę włosami w rączki, strasznie go to bawi .
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Mi też w ciąży zgęstniały włosy za to teraz garściami wypadaja od jakichs 2 tygodni. Byłam w aptece zeby jakos temu zaradzic ale pani w aptece powiedziała ze jest to szok poporodowy dla włosów i to trzeba po prostu przeczekać. no tak tylko żeby to czekanie mnie w łysą nie zamieniło .
Hmm, mam taką nadzieję, bo szczerze mówiąc na kuzynkę mojego Męża ta zasada nie zadziałała. Ma dwuletniego synka, a włosy tragedia - trzy na krzyż. Fakt, że ona nigdy nie miała za dobrych włosów - raczej słabe i cienkie, ale to co się po ciąży jej zrobiło, to szok. Jakiś pół roku temu spojrzałam na nią, a ona ma taką niby grzywkę, ale tak, jakby sobie ją obcięła jakieś 2 cm od skóry. Mało tego było i jej sterczało do góry - no wyglądało to kretyńsko. Pytam ją, co ona z siebie zrobiła z tą grzywką, a ona mi na to, że to są włosy, które jej właśnie odrosły po wypadnięciu po ciąży.
reklama