reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Szopka te Twoje fajne ale chyba w takich bym nie wyrobiła przez cały dzień. Nie uciskają one za bardzo? Ja mam takie bardziej zwykłe kupione w sklepie z bielizną.Są do połowy posladka i w pasie dosyć wysokie.

reklama
Szopka wyglądają dość kosmicznie ;-) ale skoro efekt jest, no to wiadomo :-) W końcu, to jedna z TYCH rzeczy, których nasi faceci nigdy nie zobaczą :-D

Szopka, a powiedz, obciskało Cię to naprawdę? Bo ja niedługo po porodzie kupiłam sobie na Allegro ten reklamowany w TV Swim'n Lift Silluette (czy jakoś tak), ale chyba przesadziłam z rozmiarem i nie wzięłam za dużego. Jak wyjęłam z pudełka, to wydawał mi się za mały, a jak założyłam na siebie, to kompletnie nic mi nie obciskał. Po prostu przylegał do ciała, ale wszystkie wałki jak były tak pozostały. Może bym sobie kupiła taki jak Ty, ale nie mam pojęcia jakim rozmiarem się kierować żeby było ok.

Dzagud rozmiar dobiera się pod względem obwodu bioder. Trzeba się nagimnastykować by się w to wcisnąć, ale ja potem nie czuję bardzo tego obciskania.

Szopka, to nawet nie o to chodzi czy czujesz, ale "wyglądowo". Bo ja w tamtym, to nawet w lustrze nie widziałam efektu. Tak jak nago lub przy normalnej bieliźnie.

Dzagud źle cię zrozumiałam.:-) Efekt u mnie jest taki że mój miękki brzuszek:wściekła/y: i fałdki nie wylewają się ze spodni i czuję że spodnie nie są tak bardzo opięte jak bez tych gatek.Wiadomo że cudów nie czynią i nie zmniejszą obwodu tali i bioder drastycznie, ale coś tam zawsze ujmą a mnie to zadowala.

reklama
Do góry