reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati przeslij mi jakieś dobre prądy, co do wagi!!!! Ja waże jak słon i tak sie czuje. Co zrobiłaś, że tyle wazysz?Trzymam za Twoje postanowienie papierosowe. Dobrze bedzie!!!

Pati trzymam kciuki kochana!!!Masz charakterek- wiec jak sie zaprzesz...bedzie po Twojemu!:-D:tak:No!Wierze w Ciebie!..oj juz dawno nie gadałysmy..steskniłam sie:tak:

Pati papierosy są be ... :no: sama sie o tym przekonałam .
Ja paliłam długo i bardzo sie ciesze że rzuciłam a było to prawie rok przed ciążą :tak:
Życzę ci kobitko wytrwałości jest o co walczyc mnie bardzo poprawiła a się cera
No i wierze w ciebie :happy:........ naprawde :tak:

Fredka nie ma naprawde lepszej i przynoszącej bardziej zadowalające efekty dietki (oczywiscie według mnie )niż south beach naprawde i niektóre przepisy są pyszne odkąd ją rozpoczęłam uwielbiam poprostu brokuły .... zresztą pomęcz Sylwie to specjalistka albo pogrzeb na wątku naprawde mogę ją kazdemu polecić ja ważyłam ok 63 kg jak juz niby schudłam po ciązy i wystarczyło 2 tygodnie south beach przed wakacjami i mam teraz 58 kg wzrost 167 więc jeszcze ok 1 kg lub dwa i ......starczy :tak:

Dzieki dziewczyny!!!!!!!
Ciezko jak cholera...wlasnie mam gloda!!:angry::crazy::wściekła/y: jak juz nie wytrzymuje biore pol tabletki nicorette...Ale nie chce sie tym wspomagac!!!:no: To juz jak mnie ostro bierze...Najgorsze jest to ze jak juz ostro mna telepie:laugh2: to podjadam...A jak tak dalej pojdzie to szlak jasny trafimoja sukcesy wagowe...Dlatego dzis nakupowalam swierzej ,soczystej marchewki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Fredka ja poprostu bardzo malo jem...Nie cwiczeylam juz chyba z dwa tyg...:sorry:
Dzis w ramach ze nie pale i zrzucilam co nieco kupilam sobienwe jeansybluzke,swiecidelko na szyje,nowy tusz(moj ulubiony),blyszczyk i kolczyki :-)

Pedze myc marchew......:rofl2::szok::laugh2:

Pati trzymam kciuki za Twoja silna wole i antypapierosowy sukces! No i coby Ci marchew nie obrzydla zbyt szybko ;-)
No i tez mam takie pdejscie do diety, ze wole mniej zjesc niz sie ruszyc chociaz po porodzie niestety trzeba bedzie sie wziasc w garsc i przemoc do cwiczen bo inaczej wszystko zwisnie i tyle:-(

reklama
Patrycja ,ja paliłam 12lat a nie pale 5 najgorsz były 2 pierwsze miesiace ale wytrzymałam ty tez wytrzymasz i jedz ta marchewke :-D:-D:-D
co do wagi to super :-),jestesmy tego samego wzrostu ale moja waga do chrzanu:-D
trzymam kciuki

Do góry