reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Fredka,teraz moja waga wynosi 64kg i nic nie spada ,cycki wielkie ,pupa srednia,ale brzuszek jak oponka i to mi najgorzej przeszkadza :-(
Juz raz zrzuciłam 8 kg ale teraz za nic nie moge .Od srody zaczyna sie aerobik ,potem w domu codziennie ze 100 brzuszków i moze cos sie ruszy.o tej diecie nic nie słyszałam wiec ci nic nie powiem,ja nigdy nie jestem na zadnej takiej diecie tylko staram sie nie jesc wieczorami i słodyczy i to jest trudne bo jestem strasznym łasuchem.:-(
co do operacji to ja miałam zawsze ochote na zmniejszenie biustu do C ale droga i tyle bulu:-(

Fredka ,moja obecna waga to 64 kg.duzy brzuch ,duze cycki, srednie biodra.:-(
od dzis zaczynam cwiczenia ,100 brzuszków wieczorkiem i 2 razy w tygodniu aerobik.moze cos sie ruszy.Wieczorkiem zero jedzenia i mniej słodyczy.Co do diet to nie o nich nie wiem ja nigdy nie wytrwam do konca wiec nie zaczynam pewnie wiecznie chodziłabym głodna a to jeszcze gorsze:-D:-D

dziewczyny cos nmi sie dzieje z komputerem pisze i mi nie wysyła ,pisze drugi raz i wysyła 2 razem
sory to co napisałam macie 2 razy
Sylwia ja mam 75 E ja bym go troche pomniejszyła

eeeeeeeeeee, a ja zaczne płakać. Jak wy marudzicie przy wadze 64 kg, to co ja mam powiedzieć. 75.....................:no:...............:zawstydzona/y:

reklama
Do góry