reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Sylwia jak lekarz mówi że to najlepszy sposób leczenia to może warto;)?

Ja chodzę raz w tyg na fitness w wodzie-rewelacja i samopoczucie po tym ekstra, fajnie by było ze 2 razy ale nie wyrabiam czasowo i finansowo to duzo bo i chłopaki obaj chodzą na kurs więc już za trzy osoby...ale pochodzę jeszcze na normalne pływanie co drugi tydzień bo Paweł karnety ma z pracy ale we dwójkę nie możemy bo ktoś musi z chłopakami być, dziś poszedł z Karolem - na 20.35, dla Bartka to już no way...
a moja waga też niestety stoi w miejscu i to 4-5 kg za dużo mam - nie wiem co się ostatnio tak rozbujała, no masakra jak popatrzyłam na swoje zdjęcia w stroju...
choć mam wrażenie że ostatnio ciut jednak w pasie i biodrach maleje obwód - po ciuchach i powoli ale na wadze na razie nie widać

reklama
Czy dobrze się czuję, czy dobrze wyglądam? ;-) Czuję się super, a jak wyglądam? Otoczenie mówi, że fajnie;-) Mamoot, jak będzie fajna, to dam :-p

Ok Kasiu, czekam :-)

U mnie jakoś przybyło kg w wakacje. Teraz znów waga spada. Zdecydowanie powinna być poniżej 60 kg. Bo inaczej źle się czuje.

mi najbardziej przeszkadza wałek nad spodniami - tak nieestetycznie pod ubraniami które rok temu wyglądały na mnie zdecydowanie lepiej (tzn mieszczę się ale opięcia i oponki jak usiadę są niefajne :( )...także biorę się za to - powoli co prawda mi to idzie ale najważniejsze że nie przybywa choćby nawet powoli spadało...

udaje mi się 1-2 razy w tyg być na basenie i porządnie poćwiczyć (fitness) lub popływac - za mało żeby były jakieś sensowne efekty na wadze ale samopoczucie zdecydowanie lepsze jest:)

Super Baśka;) ja sie ostatnio zssxczepilam na grypę i nie ćwiczyłam w zeszłym tygodniu bo myślałam ze mi ręka odpadnie zreszta niewskazane jest;) teraz robiłam usg tarczycy i tez za dobrze nie wyszło - nadal powiększona i guzki liczniejsze a jeden większy. Normalnie rozpad następuje,masakra jakaś

oj mi mi lekko waga wskoczyla:no::angry:heh..ale zaczelam chodzic na zumbe:rofl2:.. i kupilam sobie drugiego psa, wiec jestem caly czas w ruchu-czekam na efekty:-D

reklama
Do góry