reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No to gratuluje wytrwalosci Syla...Ja po calym dniu z Noemi mam w dupie tego orbiterka...

A ja umowilam sie zaraz po swietach z kosmetyczka...Przyjedzie do mnie do domku,bedzie robila mi maseczki,masaze szyji,twarzy i dekoltu a potem doradzi mi i pokaze jak sie malowac:-) :cool2:

No to tylko pozazdrościć Pati:tak:
Ja się zbieram do zmiany ćwiczeń na modelowanie brzucha bo te które do tej pory robiłam już nie dają efektów a z upiększeń wybieram się do fryzjera ale dopiero za tydzień w piątek. W końcu zmienię fryzurkę i sobie pokoloruję je bo już chyba rok mija jak nie farbowałam :szok:

dziewczyny tak na pocieszenie wam powiem że ja marzę o wadze 70kg :tak::tak::-)
ale niestety na ćwiczenia w domu jestem za leniwa, a by gdzieś pójść to nie mam z kim Izy zostawić, więc kupiłam sobie takie cudo:
PAS WYSZCZUPLAJĄCY THORN/IRON SZEROKI - 3 KOLORY (323529884) - Aukcje internetowe Allegro
dzisiaj przyszło od razu założyłam , noszę już 3 godziny, spociłam się w pasie jak pies, więc mam nadzieję że będą jakieś rezultaty:tak:;-):-D:-D:-D

reklama
godny uwagi Irmo ten pas:tak:

Ja to mam ostatnio tyle stresów..biegania po całym dniu..ze 3 kg na minusie..Jedyny plus całej ten sytuacji;-)

Do góry