reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Irmaa mi taki pas pomógł po porodzie - najlepszy w czasie ćwiczeń ale na spacerach przy pchaniu wózka tez sie sprawdzał :) myślę że przy bieganiu za dwulatkiem tez zrobi swoje :) no i dobrze że mi przypomniałąś - musze go znów wygrzebać!!! bo właśnei zajadłam stresy paczką Tortilla chips mega ostre, jak Lolo skusił się dziś na kawałek to miał odruch wymiotny a potem ryk - wyrodna matka znów pozwoliła by dziecko głupotę zrobiło :) a potem wypił cały napój z kartonika :)
a sorki - teraz sobie przypominam że to wcale nie było po porodzie (wtedy miałąm tylko ten ściskający) tylko w tamtym roku jak za Lolkiem ganiałam jak się uczył chodzić!!! bo pamiętam jeszcze że uważałam żeby przy schylaniu nie wyłaził spod ubrania chociaż ja mam beżowy - z wielkim trudem upolowany bo wszedzie same niebieskie były :)

reklama
mi pas nic nie pomógł. Niektóre dziewczyny jednak bardzo je chwaliły. Mi ze stresu z pracy znowu kilogramy skoczyły. Mam już tą pracę w d.....ie. Coś czuję, że jak mnie nie zwolnią to sama to zrobię. Jestem zmęczona tak bardzo, że odechciewa mi się wszystkiego. A z aerobiku jestem bardzo zadowolona. Efektów nie ma, ale samopoczucie mam lepsze. A Wam dziewczyny gratuluje fajnych pomysłów. Kosmetyczka czy fryzjer to niezły anty stres. Mnie teraz po farbowaniu strasznie swędzi głowa. Normalnie zaraz zwarjuje. :baffled:

hi, hi mnie też kości bolą i mam zawsze zakwasy. Najfajniejsze są wieczory jak wracam z aerobiku. Nie mogę się nachylić do Oli bo nie ma siły:-):-D:-D:-D

A ja trzymam nadal wage 59,7 :-) Adam mowi ze taka drobna sie zrobilam...Wczoraj napatrzec sie nie mogl :-D:-D:-DA dzis ide na solarium, a zeby bylo jeszcze milej to... juz 3 dzien bez papierosa...I musze sama siebie pochwalic bo jestem strasznym palaczem...Kocham papieroski i ejst mi strasznie ciezko...ale postanowilam ze bede raz w tym twarda i pokaze wszystkim ze dupa nie jestem i DAM RADE!!!!!! :-)
Kurcze w ciezkim czasie przestaje bo lada dzien do polski, a tylko same spotkania przy alkoholu,a jak juz bede w domu siedziec to bratowa pali,brat pali...Oj bedzie ciezka proba dla mnie:rofl2:

reklama
Pati trzymam kciuki żeby Ci się udało- ja nie palę już prawie 5 lat:szok: a ostatnio udało się mi namówić męża do rzucenia i jak narazie wytrzymuje i nie pali już miesiąc a on też straszny palacz i nerwus:-D

Do góry