reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Jeszcze raz dziekuje...

BAsienka ja juz wiem co to walczyc z nalogiem...jak zaszla w ciaze tez trzeba bylo rzucic.... Ale kuzwa ja lubie palic...I mimo ze rzucam to jakos mi zal :baffled:Wiem pierdolca malego mam ;-):laugh2:

reklama
małego Pati?:-D:-D:-D:-Dnie pal kobito!to beeee..
Moj Adam palił nałogowo, a rzucił z dniem poznania mnie..:-)..Dzis dusi sie juz samym dymem papierosowy:-D:-D

Pati i my trzymamy kciuki:tak::tak::tak:Dasz rade, a motywacją niech bedzie Twoja princeska:-D

Taka piekna coreczka nie moze spacerowac z mamusia z papieroskiem;-)

A ja wczoraj odwiedziłam fryzjera i juz wiosenniej chociaz na głowie, skoro nie za oknem:-D

chyba kocha:-)ja tez...a juz za 10 dni nasza 6-ta rocznica slubu...jejos..jak czas leciii:szok:..ale młoda siksa byłam jak mnie zaciagnał przed ołtarz'/

Ell- pochawal sie na zastrzezonym nowa fryzurka!!!
ja nie mam czym..od lat ta sama..hehe- długie ciemne (odcienie brazów)cieniowane..czasem jakies pasemko jasniejsze-ot wsio...nie naleza do odwaznych jak np. moja siostra..z dnia na dzien decyzja..chce krótkie- bach ciach.....:-D

wracajac do watku..co do "wspomagaczy odchudzeniowych";-)- polecam zoła ks. klimuszki, zielona herbate, i chrom plus, (oczywiscie stosujac to jako zamienniki) plus- diete PJ(czyt.połowe jedz)..ewentualnie odpuscic sobie kolacyjke..ostatni posiłek o 15..i wierzcie mi! waga spada:tak:ach..no i zabawy, spacerki z dzieciaczkami..plus figielki z mezusiem:-)

Rusałka z najlepszymi zyczeniami ,by szczescie nie znało miary by codziennie swieciło wam słonce a wasze uczucie było wyjatkowo gorace+ figielków z mezusiem. :-):-)
i w dalszym ciagu jestes mloda:-D
co do odchudzania to u mnie bryndza ,oponka co raz wieksza i nic chyba nie daje ten aerobik jeszcz troche i sie załame:-(

basieńko! Ja waże jak słoń. Nie mogę sobie poradzić z nadwagą. Niestety, każdy stres zajadam. A tych u mnie niestety dużo. Aerobik poprawia mi humor a nie wage. Jakbym znalazła jakiś pomysł na zwalenie moich kg to bym była bardzo zadowolona. A o 58 kg nawet nie myśle. Musiałabym przejśc operacje obcięcia brzusia:-). A ile ważysz teraz:-)? Przepraszam za niedyskretne pytanie:-D.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry