reklama
Kasia ale ty chyba jestes sporo wyzsza - tak ze zdjec mi sie wydaje:-) Ja zaczynalam od 54 czyli prawie 16 na plusie. W sumie identyko jak zJulkiem tyle, ze teraz jeszcze 3 tygodnie do terminu wiec moge nabic - zwlaszcza. ze czekolada to moj najwiekszy rarytas w tej ciazy:-)
Cicha, zdaje sobie sprawę, że nie przeżywałabyś 70kg, gdybyś zaczynała tak jak ja od 63-64kg ;-) (za dużo!!!)16 kg to całkiem znośnieJa w pierszej 20Zobaczymy jak będzie teraz... Z wielka chęcią zobaczyłabym Twj ciążowy brzuszek
Pati, gratulacje.
Ja się dopisuję do wagi ciężarowej. Z wyjściowych 57 kg mam już 70 kg Co robić, nie obżeram się, słodyczy raczej nie jem, a kg lecą. Widać tak mam. Poprzednio przytyłam 18 kg. Teraz coś czuję, ze będzie więcej. A mówi się, że w drugiej ciąży tyje się mniej, bo się więcej biega za starszym dzieckiem. U mnie to się nie sprawdza. Oby tylko potem wszystko zrzucić.
Ja się dopisuję do wagi ciężarowej. Z wyjściowych 57 kg mam już 70 kg Co robić, nie obżeram się, słodyczy raczej nie jem, a kg lecą. Widać tak mam. Poprzednio przytyłam 18 kg. Teraz coś czuję, ze będzie więcej. A mówi się, że w drugiej ciąży tyje się mniej, bo się więcej biega za starszym dzieckiem. U mnie to się nie sprawdza. Oby tylko potem wszystko zrzucić.
He, he u mie tez sie nie sprawdza bo kilogramy leca szybciej niz poprzednio u jakos latwiej - ale ja przyznam, ze sobie folguje:-) A zrzucania troche sie tym razem boje bo ponoc po drugim jest gorzej:-( No coz niedlugo zobaczymy jak to jest w praktyce.
Kasia wlasnie wrzucilam fotki na komputer i jak zaba zadziala to zaprezentuje sie w wersii maxi;-):-)
Kasia wlasnie wrzucilam fotki na komputer i jak zaba zadziala to zaprezentuje sie w wersii maxi;-):-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki za gratulacje;-)
Wlasnie opijam utracone dwa kg
Wlasnie opijam utracone dwa kg
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pati
No i oczywiscie też gratuluje utraconych paskudnych kilogramów ja jestem od ciebie chyba 1 cm niższa...... ale ciężko mi spaść poniżej 58 kilogramów to taka moja magiczna waga od paru miesięcy...... nawet jak schudne do 56 kg to wystarczy pare dni i jest 58 :-( niestety a tak z dwa kilo to by sie przydało schudnąć
No i oczywiscie też gratuluje utraconych paskudnych kilogramów ja jestem od ciebie chyba 1 cm niższa...... ale ciężko mi spaść poniżej 58 kilogramów to taka moja magiczna waga od paru miesięcy...... nawet jak schudne do 56 kg to wystarczy pare dni i jest 58 :-( niestety a tak z dwa kilo to by sie przydało schudnąć
reklama
Podziel się: