reklama
odpusciłysmy soebie kilka dni przedszkola...bo nasze dzieci załapały katarek....(choc na jutro jestesmy um..
Dzis z Duska wypusciłysmy sie na miasto...jak wyszysmy przed 10...to wróciłysmy o 13.30..cały czas pieszo..(do takiego centum handlowego mam ponad 4 kmw jedna strone(mała w wózku grzecznie siedziała a o 12 zasneła..i do teraz spi)- pozwoliła mi pobuszowac po sklepach:-)i nawet jak wróciłysmy dalej spała..no spi.., strzeliłam megasna kąpiel..z bąbelkami:-)..maseczka i te sprawy...czuje sie tak super...lekko i wypoczeta..odprezona. Tego mi trzeba było
Dzis z Duska wypusciłysmy sie na miasto...jak wyszysmy przed 10...to wróciłysmy o 13.30..cały czas pieszo..(do takiego centum handlowego mam ponad 4 kmw jedna strone(mała w wózku grzecznie siedziała a o 12 zasneła..i do teraz spi)- pozwoliła mi pobuszowac po sklepach:-)i nawet jak wróciłysmy dalej spała..no spi.., strzeliłam megasna kąpiel..z bąbelkami:-)..maseczka i te sprawy...czuje sie tak super...lekko i wypoczeta..odprezona. Tego mi trzeba było
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja wreszcie zmobilizowałam się do odwiedzenia kosmetyczki i skorzystania z czegos wiecej niż henna:-) byłam na kwasach, umowiłam się już na czyszczenie, a potem regularnie co miesiac jakis peeling itd. Wiosana, lato idzie czas zadbac o siebie, i odswieżyc zmeczoną twarz po zimie
patrycja24berlin
Normalnie musze sie pochwalic-udalo mi sie zejsc ponizej 60kg. :-)
Dzis waga wskazala 59,7kg. Normalnie sama w szoku bylam
Dzis waga wskazala 59,7kg. Normalnie sama w szoku bylam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
gratulacje:-) u mnie jeszcze nie ma wagi idealnej
Pati a jak tam orbitrek? ćwiczysz?
Pati a jak tam orbitrek? ćwiczysz?
basienka33
Początkująca(y)
do 60 kg zostało mi jeszcze jakies 4kg które są i są wogóle nie chcą sie ze mna rozstac moze po tym aerobiku na który sie zapisałam (byłam juz 4 razy) odejda :-) Patrycja moje gratulacje :-)
reklama
patrycja24berlin
Dzieki :-)
Syla nie cwicze i zaluje ze to kupilam... bo teraz tylko mieszkanie zagraca...
A Ty jak tam?dajesz czadu?
Syla nie cwicze i zaluje ze to kupilam... bo teraz tylko mieszkanie zagraca...
A Ty jak tam?dajesz czadu?
Podziel się: