reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

oj to malutko wazysz ja nie wiem jakie mam teraz obciażenie, na pewno wazyłam 73. Tylkko cicho... bo się wyda........

reklama
a my dzis bylismy w trójke(ja Adam i Klaudia)- na koszu:-)..uwielbiam ten park ..juz czuje sie wiosne:-)..zielony..kwitna kwiaty..lataja i cwierkaja ptaszki...(beda foty):-D:-p

co do dietki..to w styczniu jak pisałam 2 kg złapane zimowe poleciały w dół..w pl staneło..a teraz te ostatnie dni..to sie rozpieszczalismy...ale i duzo łazilismy, zwiedzalismy...tanczylismy:-):-D..wiec pewnei w miejsciu waga...choc przyznam sie, ze od prawei 3 tyg wcinam chrom plus:nerd:..ale ale..kupilismy juz rower(wyyypas!..zamierzamy kupic tu drugi(bo chcielismy te nasze z pl ..ale jak?..do lipca wscieklizny dostaniemy)- siodełko dla małej..i heeja..(uwielbiamy oboje rowerowe wycieczki za miasto:-)

dziewczyny gratuluję i zazdroszczę wytrwałości:tak::-)
ja czekam na wiosnę, może wtedy uda mi się więcej ruszać, bo jak jest tak zimno to ruszam tylko buzią:dry::sorry2:

gratuluje sukcesów:)
a ja widzę że załapałam co nie co w zimie - ale nawet nie chce mi sie wchodzic na wage bo i tak mam depreche wiec nie bede sobie dokładać...

no właśnie problem cały w tym że raczej nie pryśnie dopóki będę tak przeciążona jak teraz....w nowej pracy - ciężko, do tego Krol, dom, studia moje, studia mojego męża i 1000 innych dupereli które skutecznie zatruwają codzienne życie :( ale do kosmetyczki się wybieram bo wygrałam na elbląskim portalu zabieg na twarz :) za wypowiedź w kwestii tego, czego potrzebują młode mamy hihi

reklama
:tak:no no Baska - jestesmy z Ciebie mamuska dumne!:tak:
uszka w góre...byle do wakacji..a wówczas dupskiem do gory na wszystko!:-D

ja w zawiazku z tym, że to pierwszy teraz watek - to tu pochwale sie, ze dzis z Klaudia i nowymi kolezankami przeszłam po Man-ie kilkanascie ładnych kilometrów....jak wypusciłysmy sie do przedszkola na trampoline o 9 to wróciłam po 14...bo po megasny spacerek..ploteczki...Dopisywała pogoda..towarzystwo..a dzieci grzecznie spały wycienczone wariacjami na trampolinie no - super!:-):tak:

Do góry