reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Irmaa-dzieki za linka...poczytam sobie pozniej...Mowisz ze to takie dobre??

Rusalko-zdesperowana to ja nie jestem...raczej niecierpliwa:-)

Cicha jak te piersi podnosza to ja nie zapytalam-moje pytanie bylo o cene :-D

Musze sobie wziac taki jeden dzien i poszukac ,posprawdzac,poczytac opinie ,podzwonic a wtedy wybiore cos dla siebie i powiem "staremu" ze na urodziny to ja chce :-D

reklama
a co do kremow pod oczy to chyba jakis pic na wode fotomontarz....Bo ja juz mialam rozne,przerozne i ze tak sie wyraze c h u j a daly....nie zalowalam sobie tez tych drozszych...ale jako nie widzialam roznicy...Na mnie najlepiej dziala solarium ...jak sie opale to cienie mniej widoczne:-) i czasami odrobina korektoru ;-) ale to naprawde sporadycznie...
Slyszalam tez ze na since i wory dobrze zrobic pod oczy zimny oklad....

Są takie maseczki żelowe które się schładza w lodówce i kladzie na oczy. poza tym chyba herbata ma dobre działanie na oczy- położyć torebkę po zaparzonej herbacie na oczy

No to ja wlasnie w ramach karnawalowej diety zjadlam caly talerz faworkow. A co mi tam ...:-)
Napieklam i z porcji zostalo juz tylko 7 he, he.... Ciekawa jestem ile to bede musiala spalac bo normalnie czuje je na zoladku:-)

A jeśli chodzi o kremy pod oczy to uwazam ze najlepszy jest ten

DAX COSMETICS

na tej stronce sa tez inne kosmetyki tej firmy, która bardzo lubie , ceny maja niewysokie a jakościa przewyzszają te z najwyzszej pólki jestem z nich bardzo zadowolona:-)

reklama
Do góry