reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dzieki Sylwia...JEsli bede teraz moze za dwa tyg.i nic nie znajde to Cie poprosze... Musze najpierw poszukac wogole jaki dla mnie bo ja potrzebuje cos super dla suchej skory....albo raczej dla megaaaa suchej skory...:-)

reklama
Są takie maseczki żelowe które się schładza w lodówce i kladzie na oczy. poza tym chyba herbata ma dobre działanie na oczy- położyć torebkę po zaparzonej herbacie na oczy

mi herbata pomaga na opuchniete powieki...since zostaja..ale na nie nic nie działa:-D

Rusałko można , nawet przez internet sobie zamówić, o ile ma ci kto to porządnie wmasować, no i u kosmetyczki to leżałam na i pod kocem elektrycznym, przez co był większy efekt.:tak::-)

po drugiej ciazy to porzadne elektrowstrzasy sobie zamówie ..:baffled:cos czuje...teraz jakos przymierzamy sie do bejbika, ze sobie odpuszcze:baffled:

Ja byłam na tym gratisowym zabiegu i myślalam że sobie ręce odgryzę. Normalnie jakby mnie pod 220 v podłączali bo zażyczyłam sobie na brzuch i ramiona. brzuch ok, ale ręce masakra. W skali od 1-8 wytrzymałam do 4 i jak łapał prąd to paluchy mi się same rozczapierzały :-D

Ale wy dziewczyny wyedukowane:) ja z tych co kosmetyki sporadycznie w ruchu:) no bo nawet jak nakupuje to uzywam może przez pierwsze dwa dni, a potem wszystko leży, aż po dacie ważnosci ląduje w koszu.

Kiedyś starałam się dbać o cerę poprzez regularne czyszczenie, a po czyszczeniu obowiązkowo algi na twarz. Ale ostatnio to zaniedbałam, chyba czas to zmienić:sorry2:

A i dodam, że chyba najważniejsze to właściwe nawilżenie twarzy, moja przyjaciółka od podstawówki kilka razy na dzień smaruje kremem nawilżającym twarz i dzisiaj wygląda jak 18, tylko pozazdrościć.

reklama
Do góry