reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Widzisz Pati napisalas o tej twojej kolezance i ja teraz siedze i sie zastanawiam jak sie podnosi piersi he, he Silikon to pchaja od dolu i z czasem chyba dosc dyskretnie sie goi ale takie podniesienie to chyba jakos od gory i wtedy slady zostaja - wiec jaki sens? ale mam dylemat co:-):-)

A zdziwilam sie ze w tym cenniku jest korekta piersi z wycieciem raka - mnie sie wydawalo, ze takie rzezczy to raczej zabiegi scsle medyczne/zdrowotne i powinny byc bezplatne.

reklama
Co do pączusiów to ja w tym roku zjadłam tylko wczoraj 3 i dzisiaj 2. No i nie pobiłam rekordu z zeszłego 11 kg. No ale wtedy to ja sama wygladałam jak pączuś.
Pati a może zamiast odsysania to dobry masażysta/tka i taki intensywny masaż wyszczuplający. Mój znajomy tak zgubił brzuch no i bezpieczniejsze. No a najlepiej to byłoby ruszyć tyłeczek :-D:-D:-D:-D ale wiem coś o tym. A wogóle to mój Marunio dzisiaj posłał sąsiadkę po ulotkę z areobiku dla mnie i tak się śmieliśmy że to już chyba niewymowna aluzyjka :-D.

A jak juz o worach pod oczami to jakies dobre kremiki na opuchlizne i cienie macie? Tak sobie mysle, ze niedlugo bardzo mi sie taki specyfik przyda;-):-)

heh.jha własnie zeszłam z rowerka ...przejechałam 20km..i kwicze jak prosiaczek..kondycja nie ta oj nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazy:..ale popracuje nad tym:tak:

ja tam moge sie na stół połozyc..tzn..na odessanie, badz powiekszenie piersi..no te worki npod oczami..kilka rozstepów by sie znalazło..itd....ale jest jedno zasadnicze ale.......................nie jestem az tak zdesperowana:-D:-D:-Da takich ingerencji w ciało sie boje potwornie!!!(naogladałam i naczytalam sie conieco..wiec ja podziekuje:rofl2:... nie wybieram sie .........wole juz cwiczyc:baffled:

ale idz idz Pati..jak Ci sie"uda"..i bedzie git! to i ja pobiegne:laugh2:..ale Ty idz pierwsza pod nóz:-D:-D:-D

oooo dobry kremik na sińce pod oczami też by mi się przydał:tak::tak::tak:

Pati ja zamiast odsysania tłuszczu polecam zabiegi guam , już kiedyś na takie chodziłam, po 7 zabiegach- 6kg mniej, skóra fajna, jędrna- eh znów mi się marzy, może na wiosnę się skuszę,najlepiej zrobić sobie serię takich zabiegów przed wakacjami, wtedy wiadomo na urlopie masz więcej ruchu, basen itp więc od razu lepszy efekt. jak chcesz coś więcej poczytać to proszę:
Algi Morskie - Japo

- żel pod oczy ze świetlikiem...:
Wpływa kojąco na podrażnienia.
Zmniejsza nadwrażliwość oczu na światło.
Łagodzi oznaki zmęczenia.
Doskonale nawilża i wygładza skórę. ..
..ja mam akurat z ziaji..

reklama
Rusalka a mnie swietlik tak sobie podszedl - fakt, ze fajnie chlodzil i moze faktycznie wygladzal ale jakos tak na ogolne widoczne oznaki zmeczenia niewiele pomogl.No ale ja juz stara jestem ;-):-)
Ktos uzywa czegos jeszcze?

Irma fajne te zabiegi. Ja juz obie zaklepalam, ze po tej ciazy funduje sobe pakiet coby mi nieco pomogl wrocic do formy - najwazniejszy cel: cellulitys no i zbedne kilogramy z ud i pup bo teraz to glownie tam mi poszlo:-(

Do góry