reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No w końcu to co! Lepiej niech się stara:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla mozesz pokazac jaki masz?
Wlasnie czekam na Adama kiedy od klienta wroci i mam zamiar tez jechac po taki sprzecior...Bede zla jak mi dzis znowu odmowi bo wczoraj tez mial duzo roboty....
Wlasnie czekam na Adama kiedy od klienta wroci i mam zamiar tez jechac po taki sprzecior...Bede zla jak mi dzis znowu odmowi bo wczoraj tez mial duzo roboty....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
uuuu nie zrobie zdjęcia bom w pracy:-)
dziewczyny jestem pod wrażeniem waszych sprzętów. A chociaz ćwiczycie na tym? Mi by sie nie chciało. Muszę się pochwalić wczoraj byłam pierwszy raz na aerobiku. fajnie było. Jestem bardzo zadowolona. fakt, faktem, że wszystko mnie boli., ale co tam może mi trochę tłuszczu z bioder zginie. Przyznam się szczerze, ze ledwo z tamtąd wyszłam. Rany dawo nie byłam tak zmęczona. Mam niezłe zakwasy........ )
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja nienawidze aerobiku
A sprzeta mam tej firmy
Boody Sculpture Orbitrek BE 7200 - zdjęcia produktu
ale jaki model to nie wiem i nie mam takiego drogiego:-)
A sprzeta mam tej firmy
Boody Sculpture Orbitrek BE 7200 - zdjęcia produktu
ale jaki model to nie wiem i nie mam takiego drogiego:-)
patrycja24berlin
Syla mialam na mysli model wyszukany w necie :-)
Ferdka jeszcze z 3 dni poboli a potem juz wejdziesz na obroty :-)Super taki aerobik...ale dla mnie juz lepiej taki sprzecior w domu bo nie bardzo mi pode doga z mloda... No i zanim pojde sobie cos odssysac to najpierw pocwicze...Wlasnie dzwonil Adam ze jedzie do domu,zje i jedziemy po sprzecior...Pochwale sie jak wrocimy
Ferdka jeszcze z 3 dni poboli a potem juz wejdziesz na obroty :-)Super taki aerobik...ale dla mnie juz lepiej taki sprzecior w domu bo nie bardzo mi pode doga z mloda... No i zanim pojde sobie cos odssysac to najpierw pocwicze...Wlasnie dzwonil Adam ze jedzie do domu,zje i jedziemy po sprzecior...Pochwale sie jak wrocimy
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No juz wyszukalam
patrycja24berlin
Fajowski... :-) ja wyszukalam wlasnie promocje-350 na 250 euro przeceniony :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
pokaż jaki
Podziel się: