reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Syla mozesz pokazac jaki masz?
Wlasnie czekam na Adama kiedy od klienta wroci i mam zamiar tez jechac po taki sprzecior...Bede zla jak mi dzis znowu odmowi bo wczoraj tez mial duzo roboty....:baffled:

dziewczyny jestem pod wrażeniem waszych sprzętów. A chociaz ćwiczycie na tym? Mi by sie nie chciało. Muszę się pochwalić wczoraj byłam pierwszy raz na aerobiku. fajnie było. Jestem bardzo zadowolona. fakt, faktem, że wszystko mnie boli., ale co tam może mi trochę tłuszczu z bioder zginie. Przyznam się szczerze, ze ledwo z tamtąd wyszłam. Rany dawo nie byłam tak zmęczona. Mam niezłe zakwasy........ ):)

Syla mialam na mysli model wyszukany w necie :-)

Ferdka jeszcze z 3 dni poboli a potem juz wejdziesz na obroty :-)Super taki aerobik...ale dla mnie juz lepiej taki sprzecior w domu bo nie bardzo mi pode doga z mloda... :-D No i zanim pojde sobie cos odssysac to najpierw pocwicze...Wlasnie dzwonil Adam ze jedzie do domu,zje i jedziemy po sprzecior...Pochwale sie jak wrocimy:-D

reklama
Do góry