reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati chyba nie widziałąś na filmie jak to robią!!! Ohyda - ja tam obrzydliwa nie jestem ale takie ingerencje - zwłaszcza w zdrowe ciało są zdecydowanie nie w moim style :) już wolę mieć boczki...a poza tym ja tam nie wiem czy u ciebie to by sie podjęli - tam chyba naprawdę musi być w czym pomieszać i podłubać żeby odsysali...wkładają taką jakby wilką igłę (ale naprawdę olbrzymią) i mieszają i wysysają jak odkurzaczem...no i zawsze przy takich zabiegach jest ryzyko powikłań - a wygląd na początku taki jak Sylwia napisała...

Aaa o to chodzi... :-)
To jak robia to ja wiem...No i to normalne ze jakies since,strupki,ranki beda...Ale jaki efekt koncowy:-)

Widzialam kumpla po usowaniu naskorka kwasami czy czyms takim -no i fakt przez dwa tyg.masakra...ale potem twarz jak u niemowlaka....:tak:a wczesniej to dziura na dziurze (po pryszczach takie bruzdy mial).

Mamootku, ja zjadłam 4:zawstydzona/y:I oczywiście mnóstwo chrustu, który uwielbiam:-)Raz się żyje;-)

Kasiu, co do chrustu, to jeden z moich największych przysmaków. Ale taki domowy, a nie kupny. Tzn. wygląda to tak, że jak postawią przede mną talerz faworków, to mogę jeść do końca.:zawstydzona/y:

Pati, tylko sobie krzywdy nie zrób. ;-) Brzmi strasznie. Chyba bardziej mnie przekonują ćwiczenia.

Ja to bym zeby zacisnela i wziela sie za cwiczenia albo swiecila boczkami a odessac to bym sobie niczego nie dala. Stanowczo ne dla mnie takie metody i wszelkie chirurgiczne interwencje. No ale jak jestes na to zdecydowana to wejdz na stronke byle jakiej kliniki i zorientujesz sie w cenach. Tu sa np. e z centrum Damiana w Warszawie: CHIRURGIA PLASTYCZNA - Centrum Damiana

Dzieki Cicha za cennik...Podpytam jeszcze kumpele bo ma zamiar podniesc sobie piersi...:-)

A ja uwazam ze takie zabiegi to nic zlego...Gozej juz powiekszenie sobie ust gdy ma sie calkiem pelne i ladne...wycinanie zeber itd....silikony w piersi to tez nie dla mnie...
Coz niektorzy maja straszne wory pod oczami i strasznie to wyglada...az prosi sie o zabieg...

Kiedyś słyszałam że tluszczyk tylko odsysają jak ktoś ma ileś tam kg nadwagi. Podobno przy takich malutkich boczkach tego nie robią ale pewna nie jestem. Zawsze porady można zasięgnąć. Tylko Pati wybierz dobrą renomowaną klinikę jeśli już się zdecydujesz bo słyszałam o tylu przypadkach złych operacji że szok a teraz te kobitki płaczą bo chciały być piękne a są szkaradne

reklama
:tak::tak:-narazie to tylko moje plany...-jeszcze nie podielam decyzji na 100% ..w pierwszej kolejnosci sa moje rozstepy...A potem sie zobaczy...;-)

Do góry