reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
A ja dziś przeczytałam że żeby spalić 1 pączka to trzeba przez 2 godziny robić makijaż albo przez 30 min skakać na skakance albo przez 4 godz sprzątać pokój:szok::-D

ja wciągnęłam dziś 2 pączki i 3 faworki :-D:-D:-D

a w ciżąy w ogóle mi się słodkiego nie chciało, ani zachcianek nie miałam.... za to teraz chyba nadrabiam;-):zawstydzona/y::-)

Ja myślałam, że tu "marnie" wypadnę, bo tylko 3 pączki, a i tak widzę, że jestem w czołówce. "Tylko", bo zwykle udawało mi się do 5 dociągnąć, a w tym roku jakoś mniej.
A faworki będę robić we wtorek, na ostatki.:-)

Ja tezw czoraj diete calkowicie odpuscilam...Tak sobie myle i po co ja sie glodze...Zrobilam sobie testy,obmierzylam i wyszlo ze wage mam w normie...w sumie czego chce sie pozbyc to boczkow...i troche ujedrnic bruch ale przeciez dieta mi w tym nie pomoze:no: jak juz to cwiczenia... No ale fakt faktenm te 3 kilo musze zrzucic ...Wiec jak raz na jaki czas taka uczta sie zdazy to swiat ie nie zawali nie...

A tak szczerze to mysle o odessaniu tluszczyku po bokach:-) musze sie tylko dowiedziec ile cos takiego kosztuje:-)
a moze Wy sie orientujecie?

Wybij sobie to odsysanie z głowy!!!!!! Wyglada to okropnie i strasznie podobno pozniej wszystko boli lepiej weż sie ciotka za ćwiczenia:-)

reklama
Do góry