reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja jednego...i lukier z palcow Noemi...bo mi paluchy do buzi pchala i kazala robic Am :-D ale ja na tym chyba poprzestane...chociaz kto wie...jezscze dwa sa:-)

reklama
ja mam półtora na sumieniu i kilka faworków i pączków już więcej nei będzie bo mam już rewolucje - nei mam pojęcia czy po pączkach czy czym innym...pączki mi nie robią dobrze :) za to nadrobię na pewno faworkami domowej roboty(mojej mamy)

A ja dzisiaj byłam w sklepie o 9.30 i już pączków nie dostałam więc szybko w domku zrobiłam trochę faworków i oczywiście na kilka się skusiłam:tak::-p:-D

Ja zjadlam jednego z kawalkiem z tutejszej piekarni i musze przyznac, ze nawet smaczny byl - ale i tak nie ma to jak taki prawdziwy z konfitura rozana i lukrem:-)
A tak wogole to narobilyscie mi smaka na te faworki (a zapomnialam, ze to tez teraz akurat tradycyjnie pasuje) - tyle, ze kupic nie mam gdzie a robic sie nie chce:-(

Cicha tak tylko dzis mialaas czy ogolnie masz checi na slodkie?Bo ja kiedy bylam w ciazy z Noemi to normalnie szal macicy na wszelkie slodkosci mialam...:-D Ale sobie tlumaczylam ze moge bo ciezarowa jastem :-D:laugh2:

reklama
O i tu jest pies pogrzebany, ze non stop mnie ciagnie a dzis to juz wogole.No a waga pokazuje niestety gprzka prawde :-( Z Julkiem tak nie mialam wiec chyba jest w tymco mowia o smaczkach ciazowych i plci malucha troche prawdy:-)

Do góry