reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

No a ja mimo ze trzy do przodu to kazdy w polsce..."ooo jak schudlas":szok::-D Nie wiem czemu ale zawsze jak waga pokazuje ze przytylam to kazdy mi mowi ze schudlam....:-D

reklama
A propos wagi - ostatnio podczas przeglądania starych papierów znalazłam kwit od rekalmacji wagi właśnie. Uśmiałam się nieźle. A napisane było tak: "Klientka uważa,że waga zawyża wskazania" :-D
Chyba wiekszość kobiet tak uważa, ale wagi z tego powodu nie daje do reklamacji. No mnie się widac kiedyś zdarzyło :cool:

Pati, to czym się martwisz. Widać - dobrze wyglądasz :-)

Baśka, gratuluję zapału. Ja to tak od roku miałam na basen chodzić. I nic. To znaczy chodzę, ale na zajęcia razem z Wojtkiem.

Ja na basen chodziłam co poniedziałek bo mam grupę inwalidzką po operacji i mam w poniedziałki za darmo:tak:Ale odkąd Madzia do szkoły chodzi to nie mam czasu

Heh.weszlam dzis na wage i....faktycznie schudlam...waga z przed godziny-61,3...z rana pewnie z 60,5...ale siupy...a tak wpierdzielalam...Echhh dziwna jestem:-D

reklama
Do góry