reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja też dla mojej kluseczki mogę być grubą babą ;D ;D ;D przynajmniej na razie, bo potem będzie się wstydził takiej matki ;D ;D

reklama
Dla mnie dzisiaj piekny dzien bo wbilam sie w moje spodnie sprzed ciazy..co prawda jak zjadlam drugie sniadanie to musialm rozpiac guzik ale nie jest zle.. ;D ;D ;D ;D ;D
Za to zastanawiam sie nad piersiami jak beda wygladac jak skoncze karmic, zwisna mi do pasa normalnie i bede musial zrobic operacje plastyczna....Smarujecie jakimis kremami piersi na podtrzymanie jedrnosci????

ale mnie wczoraj pech spotkał !
Nalewałam z czajnika wode do szklanki a tu przykrywka była źle założona i spadła mi na rękę a dodatkowo buchnęła para - poparzyłam sobie trzy palce u prawej dłoni .... ale byłam jak w amoku - mały płakał to go jeszcze przewinęłam, nakarmiłam i dopiero zadzwoniłam po męża aby przyjechał na ratunek. Pojechaliśmy do lekarza bo nie mogłam niczym posmarowć bo piekło jak ch.... , a ten kazał mi siedzieć do wieczora pod bierzącą wodą "Niczym Pani nie może posmarować dopóki nie zrówna się w oparzeniu temperatura do temp. Pani ciała" i tak siedziałam od 15 do 20 przy kranie ... a niemowlaka trzeba nakarmić itp. taką gimnastykę urządzaliśmy z mężem przy kranie że można mnie nazwać człowiekiem gumą :).  dzisiaj już mnie mniej boli ale z jedną ręką trochę mi ciężko opiekować się synkiem....Jak pech to pech  :( a mój powrót do formy będzie utrudniony

fusik biedaczku,dmucham zeby nie bolalo...
gluszek witaj w klubie...u mnie na dupsku i udach zadomowil sie cellulit :mad: :mad: wczesniej ,przed porodem to dopiero bylo cos widac jak zgniotlam porzadnie skore... a teraz to golym okiem mozna zobaczyc...i na "pocieszenie"dodam ze najlepsze kremy tu nie pomoga... : :mad: :( tylko dieta ,cwiczenia i co jest naprawde skuteczne to masaz szczotka ...No i oczywiscie zeby bylo malo to mam na polowie brzucha rozstepy!!!!!!! :mad: a na to to juz wogole nawet najciezsze cwiczenia nie pomoga...nie ma rady... :(
kurcze chetnie na pocieszenie poszlabym na solarium ,ale nie wiem czy mozna....????? ??? co chociaz opalona bede ;D
coz glowa do gory kobity...damy rade... ;D ;D

solarium :) ja też chcę ............ właśnie ostatnio chodziłą mi ta myśl i też nie wiedziałam czy można... chociaż teraz z ta ręką chyba szybko nie pójdę :(

Patrycja24 słyszałam żę solarium dziecku nie saszkodzi ale Twojej skórze tak a tym bardziej jak masz rozstępy to jak teraz zaczniesz opalac się to trudniej Ci będzie je zniwelować ja radziłabym jeszcze trochę się wstrzymać z opalaniem miejsc dotkniętych rozstepami
Fusik przykro mi wracaj szybko do formy

reklama
a jak się karmi to z solarium nie powinno się chyba korzystać bo mozna przegrzać piersi....a ja jestem biała jak kreda a jutro idziemy na wesele :laugh: będę się wyróżniać ;) bo na swoje własne za miesiąc to zafunduję sobie prysznic samoopalający :)

Do góry