reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

a mój wystaje za plecy mi został tyłek,niestety nie mam na komp z przed ciąży bo jeszcze nie miałam cyfrówki ale obecne jak zgram to wkleję ja waze 54kg ale przed to max49

reklama
Patrycja a nie śni ci się po nocy że palisz ????? Bo ja czasami mam taki sen że chowam się w jakieś krzaczki żeby mnie mąż nie przyłapał i paaaalllllęęęę ! A potem budzę się z takim kacem moralnym że hej. Ale ja muszę się pochwalić że rzuciłam sama dwa lata temu i jestem z siebie dumna bo też paliłam paczkę dziennie  ;D

Ja też sprzed ciąży nie mam na kompie, bo nie miałam cyfrówki. Ale może jutro jakieś zeskanuję i wkleję. Ważę 58 kg, czyli o 1 kg mniej niż przed ciążą. Niby dobrze, ale jakoś grubo się czuję... brzuszek troszkę jeszcze nie jest rewelacyjny, ale w ubraniu nie widać :)

Sumka sni mi sie sni... ;D i jak sie budze to moralniak gigant...ale radosc wielka ze to tylko sen... ;D ;D ale pierwsze uczucie straszne...mam takie wrazenie ze cholernie zawiodlam....
Zaraz zabiore sie za wklejenie paru fotek z przed ciazy...i jak mi sie naladuja baterie w aparacie to wkleje i cos po ciazy...

a wiec zaczynamy show... ;D ;D ;D
p1010073kk0.jpg

p1010012at3.jpg

STARE DOBRE CZASY PRZY PIWKU ;D ;D
p1010018zp2.jpg

SYLWESTER...
patilr3.jpg

i sesyjka... ;D
bild7zj6.png

bild1ua9.jpg

bild6ia6.png

nie nie jestem..raz kolezanka poprosila mnie zebym zapozowala w jej pracy studenckiej...te ciuchy to jej praca..a ja to manekin tylko ;D ;D ;D ;D

reklama
profesjonalny to byl tylko fotograf...chociaz nie do konca...bo jedna klisze cala schrzanil..pomylil i porobil zdjecia na raz juz uzywanej kliszy...i cale moje wyginanie szlak trafil...ale za to mam chociaz kilka fajnych fotek...

Do góry