reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

wlasnie ja tez jade na wesele..i chcialam chociaz odrobine ladnie wygladac...jak nie figura to chcialam chociaz opalenizna zaswiecic a tu widze ..nici...cale szczescie NOEMI bedzie grala pierwsze skrzypce...bo kazdy oprocz mojej mamy pierwszy raz ja zobaczy ;D ;D

reklama
patrycja -ale ty masz ciemną karnację to się nie przejmuj. Co do rozstępów to ja na brzuchu nie mam (smarowałam sie całą ciążę oliwką) za to uda i biodra - tragedia - juz bym wolała miec na brzuchu ....../ a na rozstępy te które się zrobiły to nawet mi super kremy za 200 zł nie pomogły więc ......

A ja w ramach powrotu do formy zaliczyłam dziś pierwszy fitness i powiem wam że czuję się jak nowonarodzona. No i z kondycją nie jest wcale tak źle inni wymiękali a ja jakoś dałam radę. ;D ;D ;D Już się nie mogę doczekać następnych zajęć no chyba że mnie wcześniej zakwasy dopadną.
A i wcale mi się biust nie odpadł ;D ;D ;D ;D A niunio smacznie śpi od 4 godzin ;D ;D ;D

Sumka - gratuluje zamozaparcia!!!!!
Ja troche cwicze w domu ale raczej takie na kregoslup, zeby mi nie siadl, w czwartek ide do gina to sie zapytam co moge cwiczyc
A juz wrocilam do wagi sprzed ciazy
Wszyscy mowia ze nawet wygladam szczuplej:))))

Jak bosko - 4 godziny....te tak chce!!!

Ania76 jak to zrobiłas:? ja od razu po wyjściu ze szpitala też byłam z siebie zadowolona bo nie wyglądałam jakbym urodziła dziecko a co dopiero parę dni temu
ale do tej pory niewiele się zmieniło myślałam że będę szybko bardzo gubić ale w porównaniu z tym co było przed ciążą to nie jestem zadowolona zostało mi 5kilo no i mam więcej w pasie

a ja to chyba nigdy juz nie wroce do normy. :mad: jak ja pozbede sie tych boczkow...brzuch to jeszcze jeszcze ale najgorzej ta sloninka po bokach :( ::) z tym to mozna latami walczyc...wogole jak zobaczylam na zdjeciu jakie mam plecy to kurde wnet z krzesla spadlam...boge z pudzianowskim sobie pione przybic... ;D

65.kg..ale plecy mam rowne z tylkiem i prawie zero wciecia...kupic cos dla siebie to normalnie jak wygrac w totka.. ;D
proponuje dla porownania zebysmy powklejaly swoje fotki z przed i po ciezy...co wy na to`???

Ja też mam okropne boczki :mad: na plecach wiszą mi po bokach takie fałdziochy że fuj i też tyłek równy z plecami. No i niestety nie mogę się pochwalić że mi się brzuszek wchłonął, bo dynda mi między nogami ;D, no ale cóż się dziwić skoro miałam monstrualny brzuch w ciąży. Ale nic to jutro znowu biegnę na ćwiczonka, a po wczorajszym nawet zakwasiki mnie nie złapały.
Patrycja tak mnie zachęciłaś że chyba też poopalam się na solarium bo za tydzień idziemy na wesele męża siostry, więc trzeba jakoś się podrasować... ;D ;D ;D

reklama
ja musze powiedziec jednak ze oprocz slicznej corci i zdrowej przedewszystkim ciaza zrobila jedno dobre ze mna...NIE PALE TYCH SMIERDZACYCH;OCHYDNYCH I WSTRETNYCH PAPIEROCHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a palilam prawie paczke dzinnie i za cholipe nie moglam ich rzucic...

Do góry