reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ej, Pati, to nie wiesz że teraz taka moda że nawet modelki nie mogą być za chude :)? No a ja uważam że nosząć 40 stke można byc calkiem seksi :) w końcu sama nosze...tyle że ja od lat ładnych kilku już, spódniczki nawet 38 sie zdarzają ale za to wczoraj kupiłam sobie fajną spódniczke i bluzkę w Orsayu, a bluzka - o zgrozo rozmiar 44 i jest opieta :) przy czym w ogóle nie świdczy to o moich wymiarach tylko o wspaniałej rozmiarówce :D Jak sie w to wystroje to wstawie zdjęcie na dowód :) :) :)

Kurcze ja tez chce znowu nosić 38 bo tak sie zle czuje kupujac 40 i nie ma takiego wyboru jak w 38. No i jak wyjde na plażę.
Fusiku ja tez mam jeszcze dobre 9kg na plusie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Baska masz racje chudzielce wygladaja okropnie...Zawsze podobalo mi sie ejsli ktos wygladal kobieco...Ale wiadomo jesli jest plaski brzuszek i wszystko w miare jedrne to nawet 40 by mi nie przeszkadzala...Ale jak zakladam spodnie i wylewa sie opona to naprawde szal mnie bierze...oczywiscie nie zamierzam wystawiac juz opalonego bruszka jak to bywalo jeszcze calkiem niedawno ale jesli uieram jakas fajna bluzkie opieta to chce zeby to jakos wygladalo...A nie tu falda tam cos odtaje w barach za bardzo opiete...Ahhh co tu duzo gadac...chce miec 38 rozmiar i basta!!!!:-D tylko ze jakos cholera nie potrafie dac se na wstrzymanie z tym zarciem!!!!... Zreszta kiedys mialo sie figurke bo jedzenie tylko w biegu jak czasu starczylo,glowny posilek to papieros a na deser kawusia:-D ciagle w ruchu,na imprezki tez sie chcialo fajnie wygladac ...no wogole jakby inny swiat...Ale co tam damy rade no nie:-D :tak:

Syla a pomykasz jeszcze na silownie? czy juz opadly checi?

A tak chcialam Was juz jakis czas temu zapytac ...czy ktoras z was pociaga papieroski? Albo czy ciagnie Was do fajek? Bo ja nie pale juz ponad rok ale czasami jeszcze mnie ciagnie...No ale oczywiscie nie dam sie skusic nawet na Slima:-D

I wiecie co sobie wymyslilam...Od 1-go lutego bede wkladac codziennie po 2 euro do skarbonki...Wczesniej juz tez wrzucalismy nawet 4 euro bo oboje juz nie palimy i szybko nam sie w tej skarbonce mnozylo...a teraz jakos juz nie praktykujemy...Ale ja postanawiam do lutego od nowa zaczac wrzucac do skarbonki i co 2-3 miesiace bede wybierac i kupie sobie cos fajnego:-D:-):-)

Pati mnie jeszcze czasami ciagnie do fajeczek ale nie poddaje się i nie palę. Na razie nie chodzę na siłownie ale to ze względu na brak takowej koło mojego nowego domu.
Ale od przyszłego tygodnia moze zapisze się na
http://www.vacuwell.pl/ bo to przynosi super efekty zrzuciłam na tym już kiedyś 7 kg w tydzień i nie wracało no i celulit mniej widać:-)

Kurcze fajne to...I mowisz ze naprawde dziala???????? Patrze czy w berlinie to jest ale na ich stronie nie ma adresu w berlinie:/:/:/:/:/

reklama
Do góry