mi się udało troszkę schudnąć. Więc powoli wracam do 40 normalnej. Bo jak do tej pory ze spodni wylewał mi się brzuszek. Tydzień pracy na samotnej 1 zmianie, brak czasu na jedzenie i znika brzusio. HUUUUUUUUUUUUUraaaaa.
reklama
Kasia przecież ty chudzinka na zjęciach jesteś, coś ściemniasz z tą 40
Sumka, jak bym cyk cyk A czasem nawet 42
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja jednak będę się upierała przy swoim 38 bo wtedy czuje się najlepiej.
Nie chodzi mi o wage a raczej o objętość
Nie chodzi mi o wage a raczej o objętość
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja jako motywacje wyjelam moje biale spodnie ktore tak bardzo kochalam i w ktorych tak ladnie i dobrze sie czulam...Wiec nie ma ze boli do wiosny 5 kilo musi byc zrzucone...tzn w sumie bylo 7 kilo ale juz dwa schudlam znowu...Wystarczylo nie jesc na noc a widac efekty...:-)
Ale jak tak sobie pojem to szybko waga potrafi skoczyc...wiec kurcze naprawde trzeba sie pilnowac...:-)
Ale jak tak sobie pojem to szybko waga potrafi skoczyc...wiec kurcze naprawde trzeba sie pilnowac...:-)
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
U MNIE TEŻ ROZMIAR 40 W SUMIE NIGDY NIE BYŁO MNIEJ (TO PO DZIECIACH) I ZE WZGLĘDU NA MOJE NIE MAŁE PIERSI ALE JEST MOJE POSTANOWIENIE JESZCZE 2 KG I BĘDZIE DOBRZE ,BO WRÓCIŁABYM DO WAGI Z PRZED CIĄŻY BARDZO BYM CHCIAŁA ŻEBY DO WIOSNY TO SIĘ UDAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mi moja 40 nigdy nie przeszkadzała
Kasia tez bym w życiu nie powiedziała że ty masz 40 patrząc na zdjęcia ale podejście mi się podoba - mi też moja 40 nie przeszkadza. W końcu jestem matka a nie nastolatka :-) Brzucha i tak nie wystawiam (chociaż w tajemnicy zdradzę że mam fajnego kolczyka w pępku ), 30 cm mini nie noszę, cellulitu nie mam a w zwyczajnych ubraniach wyglądam zwyczajnie no i priorytety takie że wygląd nie spędza mi snu z powiek (co nie znaczy że nie lubię o siebie zadbać bo to lubię i robię )
reklama
ja nosiłam zawsze 40-42, przed ciążą udało mi się schudnąć do 38 !! ( 10kilo) a tu teraz znowu 40-42... cyc to zawsze miałam wielki i przez to zawsze numer większe marynarki itp. Przed ciążą miałam 75 d a teraz 80 F (G) chorey można dostać !!!!!! wiecie jak to okropnie wyglada wzrostu 155,5 i cyc G ... najpierw wchodzi cyc a później Kaśka ...
Podziel się: