reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

mi się udało troszkę schudnąć. Więc powoli wracam do 40 normalnej. Bo jak do tej pory ze spodni wylewał mi się brzuszek. Tydzień pracy na samotnej 1 zmianie, brak czasu na jedzenie i znika brzusio. HUUUUUUUUUUUUUraaaaa. :-D

reklama
A ja jako motywacje wyjelam moje biale spodnie ktore tak bardzo kochalam i w ktorych tak ladnie i dobrze sie czulam...Wiec nie ma ze boli do wiosny 5 kilo musi byc zrzucone...tzn w sumie bylo 7 kilo ale juz dwa schudlam znowu...Wystarczylo nie jesc na noc a widac efekty...:tak::-)

Ale jak tak sobie pojem to szybko waga potrafi skoczyc...wiec kurcze naprawde trzeba sie pilnowac...:eek::tak::-):-D

U MNIE TEŻ ROZMIAR 40 W SUMIE NIGDY NIE BYŁO MNIEJ (TO PO DZIECIACH) I ZE WZGLĘDU NA MOJE NIE MAŁE PIERSI ALE JEST MOJE POSTANOWIENIE JESZCZE 2 KG I BĘDZIE DOBRZE ,BO WRÓCIŁABYM DO WAGI Z PRZED CIĄŻY BARDZO BYM CHCIAŁA ŻEBY DO WIOSNY TO SIĘ UDAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mi moja 40 nigdy nie przeszkadzała:laugh2:

Kasia tez bym w życiu nie powiedziała że ty masz 40 patrząc na zdjęcia :) ale podejście mi się podoba - mi też moja 40 nie przeszkadza. W końcu jestem matka a nie nastolatka :-) Brzucha i tak nie wystawiam (chociaż w tajemnicy zdradzę że mam fajnego kolczyka w pępku :-p ), 30 cm mini nie noszę, cellulitu nie mam a w zwyczajnych ubraniach wyglądam zwyczajnie no i priorytety takie że wygląd nie spędza mi snu z powiek (co nie znaczy że nie lubię o siebie zadbać bo to lubię i robię :tak: )

reklama
ja nosiłam zawsze 40-42, przed ciążą udało mi się schudnąć do 38 !! ( 10kilo) a tu teraz znowu 40-42... cyc to zawsze miałam wielki i przez to zawsze numer większe marynarki itp. Przed ciążą miałam 75 d a teraz 80 F (G) chorey można dostać !!!!!! wiecie jak to okropnie wyglada wzrostu 155,5 i cyc G ... najpierw wchodzi cyc a później Kaśka ...

Do góry