reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dobre kobitki!!!!.Ja należę to tych co maja głosik jak słowik co konie dusi, ale po driniu ( ach kiedy to było ......) to podobnie jak Patrycja nagle mam dziki pęd żeby dzielić się moim głosem z innymi :-) zwykle bardzo szyb ko proszą żebym przestała :-D :-D :-D :-D

Ja mam identyko - igłównie szanty wtedy idą !!! Nie raz już się zacięłam na "hej ho kolejkę nalej" labo "marco polo " i dalej ani rusz :-)

reklama
Pati dobry masz repertuar - klasyczny;-)
U mnie ze spiewem krucho - choc sie w podstawowie na chorek chodzilo;-) No ale raz na karaoke dalam sie skusic do popisow i tez bylam po niejednym;-) No i przy biesiadnym stole tez daje ile mam w plucach:-)

A co do tanca to lubie poskakac choc teraz to powinnam napisac w czasie przeszlym bo dawno okazji nie bylo:-( A kiedys za studenckich czasow to co weekend dla rozladunku stresu i utrzymania kondycji:-) Nawet mego mezulka przydybalam na parkiecie:-)

No i na koniec niuws --- po swietach +2:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: No i pewnie sie na tym nie skonczy bo jak tu isc na dietke jak w lodowie tiramisu sie chlodzi a wszafie pierniczki, wloska babka, niemiecki zakalec z migdalami i rodzynkami :-) Jak zjem zapasy to sie za robote biore - plan: intensywne spacerki po stromych ulicach w SF - musi sie udac:tak: :tak: :tak:

Sumka swietny ten suwak! Chyba sobie taki zmontuje coby mnie w oczy klol!:tak:

Sumka widzę że Ci jeden kilo lżej!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ ja chyba też sobie taki suwak zrobię ..może wreszcie wezme się do roboty

Fusik niestety tego kilograma nie brałam pod uwagę bo on się sam zrobił ;-) A tak naprawdę to dzieje się ze mną coś dziwnego bo wyglądam jakbym była normalnie w ciąży. Jakoś tak mi dziwnie bembol wywaliło i chyba bez brzuszków się nie obędzie. A jak na razie to słodycze w odstawce i będę chodzić piechotą do pracy no oczywiście do pierwszych mrozów ;-)

jezu Sumka ja też tak mam z tym bęboelm. Norlmanie już miałam całkiem całkiem a tu wisi mi takie brzuszyskoteraz ze HEJ :-(
Ja tezsie dołączam do chórku pijackich śpiewaczek. Szczególnei mi dobrze po pijaku wychodzi " Jak długo na Wawelu":-D :-D

jezu Sumka ja też tak mam z tym bęboelm. Norlmanie już miałam całkiem całkiem a tu wisi mi takie brzuszyskoteraz ze HEJ :-(
Ja tezsie dołączam do chórku pijackich śpiewaczek. Szczególnei mi dobrze po pijaku wychodzi " Jak długo na Wawelu":-D :-D

Bo to hymn Wisły Kraków:) pewnie kibicka jesteś:))))

a u mnie znowu waga do gory i to o cale jakies 3-4 kg...a juz jak bylam w grudniu w polse to tak ladnie mi wszystko poschodzilo i zaczynalam czuc sie lepiej w swojej skorze...Nawet swieta mi nie dodaly...a tu znowu obiadki,sniadanka i czekoladki no i mam ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro poniedzialek wiec dory czas by zaczac zas diete:-D

reklama
u mnie tez po grudniu zrobilo sie plus 3kg..nawet nie wiem kied i mam taki brzuch duzy..buuu..
tez od jutra dieta bez ciasteczkowa!!!!

Do góry