ja podczas tej calej przeprowadzki i jedzeniu sporadycznym zrzucilam kilogram...choc nie wiem czy go dzis nie nadrobilam - browarek i kurczak z rozna(maz po drodze kupil, bo do 19 nie imelismy jeszcze gazu) jak sie dopadlismy to jak jaskiniowce wcielismy
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
od wtorku tamtego tygodnia zaczelam dalej cwiczyc...w tamtym tyg.4 razy bylam na fitnes i dzis juz o 08:30...teraz bede chodzila wczeniej z rana w weekendy roznie to bywa...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u mnie troche na minusie ale to chyba z racji regularnego odżywiania niz ruchu bo ostatnio zaniechałam cwiczeń
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
aaa w sobote zaliczyłam kosmetyczkę chyba ze 3 h tam byłam zrobiłam sobie oczyszczanie, maseczki dupereli i manicure hybrydowy super sprawa a wypoczełam tam baaardzo
Też słyszałam, że hybrydowy jest super. A jaki kolor masz?
faaajna taka wizyta u kosmetyczki.
Ja dzis powinnam iść na step, ale nie wiem czy wybiorę się, bo jakiś tak przeziębieniowo się czuję, a jak juz idę to lubię dać z siebie wszystko ;-) a nie machac kończynami od niechcenia;-)
faaajna taka wizyta u kosmetyczki.
Ja dzis powinnam iść na step, ale nie wiem czy wybiorę się, bo jakiś tak przeziębieniowo się czuję, a jak juz idę to lubię dać z siebie wszystko ;-) a nie machac kończynami od niechcenia;-)
patrycja24berlin
1,4h dzis zaliczone na fitness
Ja bym sie na ten hybrydowy nie zdecydowala bo lubie zmieniac kolory, a i jak odrasta paznokiec to poprostu trzeba isc dopelnic bo nie da sie z tym nic zrobic
ale takie zabiegi masujace-oczyszczajace-ojjj tak )))))))
Ja bym sie na ten hybrydowy nie zdecydowala bo lubie zmieniac kolory, a i jak odrasta paznokiec to poprostu trzeba isc dopelnic bo nie da sie z tym nic zrobic
ale takie zabiegi masujace-oczyszczajace-ojjj tak )))))))
patrycja24berlin
Mamootku-gratuluje!!!!Jas o takiej wadze wlasnie marze-59kg!!! no nawet na te 60 bym sie zgodzila ostatnio przestalam sie wazyc...poprostu cwicze...dzis bylam tylko 40 min.na fitnesie bo musialam A zawiezc na terapie..Ale lepsze to niz nic
reklama
Podziel się: